KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LAURENT_BLANC"
Folytassa, Laurent Blanc! 2014. május 8. 16:48 Egy évvel meghosszabbították a friss bajnok Laurent Blanc szerződését a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatánál - ezt a párizsi klub tudatta csütörtök délután. A 48 éves vezetőedző 2016 nyaráig maradhat a kispadon.
 
Blanc leülhet a kispadra a BL-ben 2014. február 13. 11:06 Mégis leülhet a kispadra a Bayer Leverkusen elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő jövő keddi első meccsén Laurent Blanc, a Paris Saint-Germain vezetőedzője.
 
Blanc a PSG-nél, Ancelotti a Realnál 2013. június 21. 15:28 Vége a hetek óta tartó bizonytalanságnak, Laurent Blanc elfogadta a Paris Saint-Germain ajánlatát, a francia válogatott korábbi szövetségi kapitánya lesz a Ligue 1-bajnok új edzője - ezt a PSG tulajdonosának érdekkörébe tartozó beIN Sport sportcsatorna jelentette be péntek délután. Mindez egyben azt is jelenti, hogy Carlo Ancelotti zöld utat kap Madridba, és akár órákon belül kinevezhetik a Realnál.
 
Nincs meglepetés a francia keretben 2011. május 26. 15:10 Legnagyobb sztárjaival, így Franck Ribéryvel, Samir Nasrival, Patrice Evrával, Karim Benzemával, továbbá a súlyos betegsége után felépült Eric Abidallal várja a soron következő Eb-selejtezőt, majd két barátságos mérkőzését a francia labdarúgó-válogatott.
 
Blanc lemondott, Sarkozy marasztalja 2011. május 7. 12:14 Forró órák, napok előtt áll a francia labdarúgás: Laurent Blanc szövetségi kapitány ugyanis benyújtotta lemondását, mert kiderült, egyik legfőbb pártolója annak, hogy származás szerint osszák el a kvótákat a sportági akadémiákon. A közvélemény hatalmas felháborodása miatt akar távozni a korábbi kiváló védő, de Nicolas Sarkozy államfő erőteljesen marasztalja.
 
Viszlát Blanc? – a vád: rasszizmus 2011. május 5. 21:15 SZAVAZZ!!! Rasszizmus miatt állították pellengérre a francia szövetségi kapitány Laurent Blanc-t, aki akár távozásra is kényszerülhet a pénteki meghallgatások után. A "bomba" akkor robbant, amikor kiderült, ő az egyik leglelkesebb híve annak, hogy etnikai alapon válogassák be a játékosokat az utánpótlás-akadémiákon. A botrány alaposan megosztotta az 1998-as világbajnoki csapatot, amelynek Blanc is tagja volt, és amelyben számos színesbőrű és arab származású játékos szerepelt.
 
„Abidalnak kell egy kis idő...” 2011. március 22. 12:36 Laurent Blanc kijelentette, Éric Abidal az általa edzett valaha volt legjobb balhátvéd. A francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya természetesen nem számíthat a Barcelona futballistájára, ám a májrák ellen küzdő és műtéten átesett játékosra a későbbiekben is számít 1998 világbajnoka.
 
„Lépnék-e Ferguson örökébe? Örömmel!” 2010. november 10. 15:45 Laurent Blanc megerősítette, érdekli a Manchester United menedzseri posztja, és Sir Alex Ferguson visszavonulása után szívesen munkához látna az Old Traffordon. A francia válogatott jelenlegi szövetségi kapitánya nagyszerű kihívásként tekintene a feladatra.
 
Karim Benzema kiborította edzőjét 2010. október 4. 22:12 Laurent Blanc nehezen viseli, hogy Karim Benzema késve érkezett meg a francia labdarúgó-válogatott edzőtáborába. A szövetségi kapitány mégsem bünteti meg a Real Madrid renitens csatárát.
 
Nem aggódik Blanc a francia blama miatt 2010. szeptember 4. 17:14 Bár a francia labdarúgó-válogatott óriási meglepetésre odahaza kapott ki 1-0-ra Fehéroroszországtól Eb-selejtezőn, Laurent Blanc szövetségi kapitánynak esze ágában sincs kongatni a vészharangokat. A szakember a sajtót is erre kérte.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu