Blanc a PSG-nél, Ancelotti a Realnál

Szerző: SHLétrehozva: 2013. június 21. 15:28
Vége a hetek óta tartó bizonytalanságnak, Laurent Blanc elfogadta a Paris Saint-Germain ajánlatát, a francia válogatott korábbi szövetségi kapitánya lesz a Ligue 1-bajnok új edzője - ezt a PSG tulajdonosának érdekkörébe tartozó beIN Sport sportcsatorna jelentette be péntek délután. Mindez egyben azt is jelenti, hogy Carlo Ancelotti zöld utat kap Madridba, és akár órákon belül kinevezhetik a Realnál.


Blanc két évre érkezik a francia fővárosba, ahol végre megnyugodhatnak a kedélyek, hiszen csak az elmúlt néhány napban Fabio Capello, Frank Rijkaard és André Villas-Boas utasította el a PSG-t.

A Real fizet is a párizsiaknak azért, hogy elengedjék Ancelottit, aki már korábban kinyilvánította, szeretne eleget tenni a madridi felkérésnek. A pontos összegről még nincsenek információk, de a 4-8 millió euró között tartományban lehet.

Ancelottit a La Gazzetta dello Sport szerint szintén két évre kötelezheti el a Real. A mostani fejlemény valószínűleg egy átigazolási dominót indíthat majd el, és hamarosan tisztábban láthatunk Kaká, Higuaín, illeve Isco, Cavani és Suarez sorsával kapcsolatban is. A Spurs-sztár Gareth Bale Madridba költözése magas vételára miatt valószínűtlen - legalábbis jelen állás szerint.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu