„Lépnék-e Ferguson örökébe? Örömmel!”

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 10. 15:45
Laurent Blanc megerősítette, érdekli a Manchester United menedzseri posztja, és Sir Alex Ferguson visszavonulása után szívesen munkához látna az Old Traffordon. A francia válogatott jelenlegi szövetségi kapitánya nagyszerű kihívásként tekintene a feladatra.


 

Sir Alex Ferguson idestova huszonnégy esztendeje irányítja a Manchester Unitedet, így rövidesen eljöhet a pillanat, amikor át kell adnia helyét utódjának.

Laurent Blanc, a francia válogatott szövetségi kapitánya korábban remek munkát végzett a Bordeaux-nál, és nem lenne ellenére, ha ismét klubcsapatnál dolgozna – lehetőleg a Vörös Ördögöknél.

„Vonzó lenne (az MU menedzserének lenni). Izgalmas kihívásnak tartom, főleg annak tükrében, mennyi időt lehúzott (Sir Alex Ferguson) a csapatnál. Megtisztelő lenne az örökébe lépni” – nyilatkozta Blanc a Reuters hírügynökségnek.

A szakember szerződése a 2012-es Európa-bajnokságig szól a francia nemzeti együttesnél, és mivel Ferguson várhatóan az idő tájt int búcsút Manchesternek, akár össze is érhetnek a szálak.

Az egykori kiváló hátvéd ráadásul 2001 és 2003 között futballozott a Unitednél, így nagyjából tisztában lehet vele, milyen körülmények várnák ott.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu