KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KOLO TOURÉ"
A kegyvesztett Touré távozik a Citytől 2012. július 13. 11:24 Kolo Touré, a Manchester City elefántcsontparti védője nem fogadta el a klub új, az előzőnél kedvezőtlenebb szerződésajánlatát, így a legvalószínűbb az, hogy még a napokban Törökországban köt ki.
 
Touré Törökországba igazolhat 2012. július 12. 17:11 A Bursaspor megerősítette, hogy Kolo Touréval tárgyal, és a megállapodás egyáltalán nem esélytelen: "A játékos képességei egyértelműek, várunk a jó hírekre. Nagyon bízunk benne, hogy sikerül szerződtetni" - nyilatkozta a török együttes vezetőedzője, Ertugrul Saglam. A 31 éves középhátvéd 2009-ben igazolt az Arsenaltól a Manchester Cityhez, ahol azonban fokozatosan kiszorult a kezdőcsapatból, doppingügye miatt pedig hónapokig nem volt bevethető. Szerződése jövő nyárig érvényes az Etihad-stadionban.
 
Csalódott a Manchester City védője 2011. december 3. 10:49 Nemrég duplán bűnhődött doppingvétsége miatt Kolo Toure, aki nem tagadja, elszomorította, hogy klubja megbírságolta.
 
Sokat fizetett a csapattárs mezéért 2011. július 1. 14:21 A doppingvétség miatt fél éves eltiltását töltő Kolo Toure nem sajnálja a pénzt, ha az jótékony célt szolgál: a Manchester City védője egy abidjani árverésen 4000 fontot fizetett Gervinho mezéért.
 
Bréking: fél évet kapott Kolo Touré 2011. május 26. 21:19 Két év helyett féléves eltiltással megússza a tavasszal pozitív doppingtesztet produkált Kolo Touré, a Manchester City futballistája. Büntetését visszadátumozták márciusig, így szeptemberben már pályára léphet.
 
Mancini Kolo Tourénak ajánlja a sikert 2011. március 6. 11:33 Kevésbé foglalkozott a mérkőzéssel, sokkal inkább Kolo Touréval volt elfoglalva Roberto Mancini a Manchester City sovány, de éppen elegendőnek bizonyult 1-0-s győzelmét követően a Premier League 29. fordulójában.
 
Kolo Touré vállalja a felelősséget 2011. március 5. 14:29 Kolo Touré felelősséget vállal tettéért, de kitart amellett: felesége fogyókúrás tabellájából jutott a szervezetébe a tiltott szer. Tanácsadója bízik benne, a megpedzett kétéves eltiltásból semmi sem lesz, és a hátvéd rövidesen visszatérhet a pályára.
 
Wenger megvédte a „doppingoló” Tourét 2011. március 4. 16:10 Immár nem állnak napi kapcsolatban, de Arsene Wenger nem felejtette el korábbi játékosát, a rendkívül kellemetlen helyzetbe került Kolo Tourét. Az Arsenal menedzsere igyekezett védelmébe venni az immár a Manchester Cityt erősítő labdarúgót, akiről úgy véli, csak véletlenül hozhatott pozitív eredményt a doppingtesztje.
 
Pozitív lett a City-sztár doppingtesztje 2011. március 3. 20:26 A Manchester City felfüggesztette az elefántcsontparti válogatott védő Kolo Touré játékjogát, miután az Angol Labdarúgó-szövetségtől azt a tájékoztatást kapta, hogy pozitív eredményt hozott a középhátvéd egy korábbi doppingmintája.
 
Újabb verekedés a Man. City edzésén! 2011. január 4. 19:08 Kolo Touré és Emmanuel Adebayor összeverekedett a Manchester City keddi edzésén. A togóinál állítólag a hátvéd egyik keményebb belépőjét követően szakadt el a cérna. Mondhatni felhőtlen a hangulat a szerdai, Arsenal elleni derbi előtt…
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu