Újabb verekedés a Man. City edzésén!

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 4. 19:08
Kolo Touré és Emmanuel Adebayor összeverekedett a Manchester City keddi edzésén. A togóinál állítólag a hátvéd egyik keményebb belépőjét követően szakadt el a cérna. Mondhatni felhőtlen a hangulat a szerdai, Arsenal elleni derbi előtt…


 

Jóformán nincs hét, hogy a Manchester City edzésén ne pattanna ki kisebb-nagyobb balhé – a keddi sem volt kivétel ez alól.

Ezúttal Kolo Touré és Emmanuel Adebayor esett egymás torkának. A beszámolók szerint akkor tört ki a botrány, amikor a hátvéd egyik szerelését túlzottan keménynek ítélte meg a togói, és személyes támadásként élte meg.

A marakodó feleket egy szintén korábbi Arsenal-játékos, Patrick Vieira választotta szét, de többen is odarohantak, hogy lehűtsék a kedélyeket.

A volt arsenalosok adok-kapokja azért is különösen pikáns, mivel a Manchester City szerdán éppen az Ágyúsokkal játszik rangadót Londonban.

Adebayornak nem ez volt az első csapaton belüli csetepatéja, Vincent Kompanyval egy ízben kis híján meccsen ugrottak egymásnak. Nemrégiben pedig Mario Balotelli rontott neki Jérome Boatengnek egy edzésen történt szabálytalanság után.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu