A kegyvesztett Touré távozik a Citytől

Szerző: SHLétrehozva: 2012. július 13. 11:24
Kolo Touré, a Manchester City elefántcsontparti védője nem fogadta el a klub új, az előzőnél kedvezőtlenebb szerződésajánlatát, így a legvalószínűbb az, hogy még a napokban Törökországban köt ki.


 

Kolo Touré három évvel ezelőtt érkezett az Arsenal csapatából az Etihad Stadiumba 16 millió fontért, azóta 75 meccsen lépett pályára a manchesteri csapatban. Roberto Mancini menedzser azonban egyre inkább a Vincent Kompany - Joleon Lescott duónak szavazott bizalmat a védelem közepén, az elefántcsontparti játékos például már csak nyolcszor volt kezdő a 2011/2012-es szezonban.

Nyilván tavaly márciusi doppingügye, és az ezért kapott hathónapos eltiltás sem tett jót Tourénak, akinek szerődése jövőre le is jár. A City most új ajánlatot tett a 31 éves védőnek, aki viszont ezt nem fogadta el. Mancini úgy döntött, nem ajánl többet a játékosnak, és tulajdonképpen örülne is, ha nem kellene kifizetnie azt a heti 90 ezer fontot a játékosnak, a legvalószínűbb az, hogy Touré távozik.

A török Bursaspor ugyanis már tárgyal az angol klubbal és a játékos ügynökével, és 6 millió fontot ajánlott a hátvédért. "Az elmúlt két napban valóban tárgyalásokat folytattunk Kolo Touréval - mondta Ertugrul Saglam, a Bursasport elnöke. - Ő lenne a klub egyik legfontosabb igazolása. De természetesen semmi sem biztos, amig nincs aláírás."

Címkék: Kolo Touré
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu