Wenger megvédte a „doppingoló” Tourét

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 4. 16:10
Immár nem állnak napi kapcsolatban, de Arsene Wenger nem felejtette el korábbi játékosát, a rendkívül kellemetlen helyzetbe került Kolo Tourét. Az Arsenal menedzsere igyekezett védelmébe venni az immár a Manchester Cityt erősítő labdarúgót, akiről úgy véli, csak véletlenül hozhatott pozitív eredményt a doppingtesztje.


 

Az elefántcsontparti védő ügyéről továbbra sem nyilatkozik mostani klubja, de másokra ez nincs és nem is lehet hatással. Wenger a szokásos, bajnoki találkozók előtti sajtótájékoztatóján nyújtott segítőkezet egykori játékosának.

„Alaposan meglepődtem a hír hallatán, hiszen évek óta ismerem Kolo Tourét, én hoztam a csapatomhoz. Nagyon tiszta életet él, nagyon őszinte! Szinte minden idejét otthon tölti a családjával, nem feltételezem, hogy doppingszert használna a teljesítmények javításához” – jelentette ki a francia futballügyi szakember.

Természetesen adódik a kérdés, mégis mi kerülhetett a futballista szervezetébe, ha feltételezzük, hogy nem hozott hibás eredményt a doppingteszt. Arsene Wengernek van magyarázata, ami elsősorban a Manchester City klasszisának felelőtlenségét sugallja…

„Szerintem csak a testsúlyát akarta kordában tartani, mert ezen a téren azért vannak gondjai. Úgy gondolom, a feleségétől kért valamilyen testsúlycsökkentő szert. Csak éppen elfelejtette megkérdezni, hogy használhatja-e, nem tartalmaz-e valamilyen tiltott anyagot” – jelentette ki Arsene Wenger.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu