Kolo Touré vállalja a felelősséget

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 5. 14:29
Kolo Touré felelősséget vállal tettéért, de kitart amellett: felesége fogyókúrás tabellájából jutott a szervezetébe a tiltott szer. Tanácsadója bízik benne, a megpedzett kétéves eltiltásból semmi sem lesz, és a hátvéd rövidesen visszatérhet a pályára.


 

Kolo Touré a Manchester United elleni bajnoki alkalmával adott pozitív doppingmintát, ami miatt az Aston Villa elleni FA-kupa-mérkőzésen már nem léphetett pályára.

Az elefántcsontparti csapatkapitány-helyettest határozatlan időre eltiltották a futballtól, és akár két évig száműzhetik a profi labdarúgástól.

Tanácsadója, Valer Gourizro állt a nyilvánosság elé, hogy beszámoljon a fejleményekről:

„Nem tudta, hogy bármi tiltott anyag lett volna a felesége fogyókúrás tablettájában. A tettéért ugyanakkor vállalja a felelősséget, de úgy hiszi, semmi rosszat nem csinált” – mondta.

„Nem hiszem, hogy két évre eltiltják. Szégyen lenne. Ő a Premier League egyik legtisztább játékosa. Hívták már telefonon Arsenal-játékosok, Arsene Wenger (a menedzser). Senki sem hiszi el, ami történt.”

A tanácsadó elmondta, az egész családja a játékos mellett áll, főképp testvére, Yaya Touré, akivel ráadásul egy csapatban játszik a Citynél.

Kolo Touré egyébként hithű muzulmán, és olyannyira komolyan veszi vallását, hogy alkoholt sem fogyaszt. 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Pozitív lett a City-sztár doppingtesztje
A Manchester City felfüggesztette az elefántcsontparti válogatott védő Kolo Touré játékjogát, miután az Angol Labdarúgó-szövetségtől azt a tájékoztatást kapta, hogy pozitív eredményt hozott a középhátvéd egy korábbi...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Wenger megvédte a „doppingoló” Tourét
Immár nem állnak napi kapcsolatban, de Arsene Wenger nem felejtette el korábbi játékosát, a rendkívül kellemetlen helyzetbe került Kolo Tourét. Az Arsenal menedzsere igyekezett védelmébe venni az immár a Manchester Cityt erősítő...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu