KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KENESEI KRISZTIÁN"
„Igenis megverhetjük Svédországot” 2011. augusztus 31. 21:02 Kenesei Krisztián nem tartja elképzelhetetlennek, hogy a magyar válogatott meglepi Svédországot, még akkor sem, ha a rengeteg hiányzó és az ellenfél játékereje nem a hazai esélyeket növeli. A Haladás gólvágója már lemondott arról, hogy még egyszer magára öltse a nemzeti együttes mezét.
 
Hosszabbított a gólvágó 2011. június 15. 19:06 A labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás hivatalos honlapján tudatta, hogy Kenesei Krisztián mindenben megegyezett a vezetőséggel, így további két évre meghosszabbította nyáron lejáró szerződését.
 
"Semmi alapja, nem bundáztam!" 2010. október 8. 18:27 Derült égből villámcsapásként érte Kenesei Krisztiánt a hír, miszerint a 2009 tavaszán lejátszott Újpest-Honvéd (3-0) bundagyanús meccsen az ő neve is felmerült a bochumi vádiratban. Az apró bökkenő, hogy Kenő akkor egyik csapatban sem szerepelt. A futballista sem érti, mi több, jogi lépéseket fontolgat.
 
Bajban a Hali! Kenesei súlyos sérült! 2009. július 13. 12:14 Bár a kazah Irtis ellen továbbjutott a Haladás a labdarúgó Európa-liga 1. selejtezőköréből, a boldogság mégsem lehet felhőtlen. A svéd Elfsborg ellen készülő vasiak ugyanis több hétre elveszítették egyik legjobbjukat, Kenesei Krisztiánt. A csatár darabos csuklótörést szenvedett.
 
Most műtik Kenesei Krisztiánt! 2009. július 10. 20:29 Kenesei Krisztián az Irtis Pavlodar ellen kazahsztáni Európa-liga mérkőzésen szenvedett csuklótörést, és a hazaérkezés után máris műtétkés alá feküdt.
 
Kenesei: Evés közben jön meg az étvágy! 2008. szeptember 29. 16:09 A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokság meglepetéscsapatának, a kilenc forduló után újonc létére második helyen álló Szombathelyi Haladásnak a támadóját, Kenesei Krisztiánt kérdeztük arról, mi állhat a zöld-fehérek eddigi nagyszerű szereplésének hátterében.
 
Nem bírta legyűrni az Arsenal a Haladást 2008. július 22. 20:25 Bravúrosnak mondható, 1-1-es döntetlent ért el a Haladás futballcsapata az Arsenal elleni barátságos felkészülési mérkőzésen, Szombathelyen. A mieink szereztek vezetést, Kenesei Krisztián a 23. percben pörgetett Almunia kapujába, majd a 41. percben az angol válogatott Theo Walcott egalizált. A magyarok becsülettel küzdöttek, s minden elismerést megérdemelnek.
  
Kenesei és Molnár a Haladáshoz igazolt 2008. július 12. 09:08 A nyugat-dunántúli újonc rendkívül komolyan gondolja a Soproni Ligában való szereplést, ennek érdekében sok hetes tárgyalássorozatot követően leigazolta Kenesei Krisztiánt, valamint a szintén válogatott Molnár Balázst. A játékosok a szombati Király Kupán még nem mutatkoznak be, hiszen hétfőn kapcsolódnak be a közös munkába.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu