Bajban a Hali! Kenesei súlyos sérült!

Szerző: shLétrehozva: 2009. július 13. 12:14
Bár a kazah Irtis ellen továbbjutott a Haladás a labdarúgó Európa-liga 1. selejtezőköréből, a boldogság mégsem lehet felhőtlen. A svéd Elfsborg ellen készülő vasiak ugyanis több hétre elveszítették egyik legjobbjukat, Kenesei Krisztiánt. A csatár darabos csuklótörést szenvedett.


Minimum két hónapot kell kihagynia Kenesei Krisztiánnak. A Hali csatára a kazahsztáni visszavágó 57. percében esett rosszul, olyannyira, hogy azonnal le kellett cserélni és már Karagandában elvitte a mentő. Az ellen elkövetett rosszütemű - mégis szabályosnak minősített - becsúszást a játékos csuklója bánta.

A kinti meccs után Kenesei kezét begipszelték, Magyarországon, egészen pontosan Győrben pedig meg is operálták. A beavatkozás egy órán át tartott - tudatta a haladasfc.nyugat.hu.  

Az orvosi vizsgálatok kiderítették, a támadó ficammal járó csuklótáji darabos törést szenvedett. Még belegondolni is rossz, mekkora fájdalommal járhat a súlyos sérülés. A csontok elmozdultak, és csavaros rögzítést is eszközöltek a testrészben.

Csertői Aurél vezetőedzőnek komoly problémát okozhat a játékos kiesése. A csapat persze gőzerővel dolgozik és készül a csütörtöki, idegenbeli és a rá egy hétre esedékes megméretésekre, de a nem várt borzasztó sérülés a legrosszabbkor jött. 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu