KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KALMAR_FF"
Éljük át még egyszer: Loki-menetelés! 2009. szeptember 14. 09:17 Máig mámorító érzést jelent a DVSC-TEVA menetelése a labdarúgó Bajnokok Ligájában, hiszen tizennégy év után került ismét magyar csapat a főtáblára. A Loki öt mérkőzésen diadalmaskodott, mindössze a második selejtezőkör svédországi visszavágóját bukta el 3-1-re. Az egész ország ünnepelt, amikor a Levszki Szófia elleni kettős diadallal került az elitkörbe Herczeg András klubmenedzser együttese. Szerdán este 20:45 órától pedig már a liverpooli katlanban bizonyíthatnak Varga Józsefék a világhírű és roppant sikeres angol klub ellenfeleként.
 
„A Debrecen egy nagyszerű csapat!” 2009. július 23. 15:06 Roppant szimpatikus és sportszerű nyilatkozatot tett Nanne Bergstrand, a Debrecen ellen alulmaradt Kalmar FF futballcsapatának vezetőedzője. A svéd szakember természetesen szomorú volt a Bajnokok Ligája-kiesés miatt, ugyanakkor elismerte, egy svéd mércével is ütős együttes kerekedett felül rajtuk. Herczeg András klubmenedzser gratulált játékosainak és az ellenfelet dicsérte.
 
Őrület! Kiverte a Loki a Kalmart! 2009. július 22. 19:58 Elmondhatatlan izgalmak után végül 3-1-re kikapott a svéd Kalmar FF-től, ám idegenben lőtt góllal mégis a Debrecen jutott tovább a labdarúgó Bajnokok Ligája 2. selejtezőköréből. A magyar bajnok Varga József révén szerzett vezetést, ám az ellenfél még az első játékrészben fordított. A 71. percben Rasmus Elm tizenegyesből betalált, de szerencsére újabb skandináv találat már nem született. Pedig a lefújás előtt nem sokkal kiállította az orosz játékvezető Máté Pétert. A Loki a 3. körben, jövő szerdán az észt Tallinn otthonában játszhat először a rájátszásért.
 
Liverpoolba igazolhat a Kalmar sztárja 2009. július 19. 09:19 Svéd lapértesülés szerint Angliába igazolhat a debreceniekkel Bajnokok Ligája-selejtezőt vívó Kalmar FF legjobb labdarúgója, Rasmus Elm.A 21 éves középpályást az Everton szerződtetné, de nyilvánvaló, hogy a svéd klub megvárja a hajdúságiak elleni párharc visszavágóját, mielőtt elengedné a válogatott játékost.
 
Herczeg: Még nem dőlhet hátra a Debrecen 2009. július 16. 12:31 Varga József és Kiss Zoltán gólja ugyan kétgólos előnyhöz juttatta csapatát, de a DVSC-TEVA egyáltalán nem dőlhet hátra a Kalmar elleni Bajnokok Ligája-selejtezőben, a második forduló első, magyarországi mérkőzése után. Erről Herczeg András, a hajdúsági labdarúgóklub szakmai igazgatója beszélt a szerda esti csata után, amely alaposan meglepte a svéd ellenfelet.
 
Bravó, Loki! Előny itt, sírhat a Kalmar! 2009. július 15. 21:50 Fantasztikus gólokkal, a második félidő második felében feljavult játékkal a Debrecen 2-0-ra legyőzte a svéd bajnok Kalmar FF együttesét a labdarúgó Bajnokok Ligája 2. selejtezőkörének első mérkőzésén. A 73. percben Varga József passzolt közelről az ellenfél kapujába, majd a csapatkapitány Kiss Zoltán bombázott védhetetlenül a jobb alsó sarokba. Szenzációs, megnyugtató előnyre tett szert a Loki az egy hét múlva esedékes svédországi visszavágóra!
 
Szépen fogynak a jegyek a Loki-Kalmarra 2009. július 10. 18:24 Mintegy hatezer belépőt már értékesítettek a július 15-i Debrecen-Kalmar Bajnokok Ligája-selejtezőre.
 
Svéd labdarúgás: története első bajnoki címét szerezte a Kalmar 2008. november 9. 20:18 Az utolsó fordulóban elért döntetlennel története első bajnoki címét szerezte a Kalmar együttese a svéd bajnokságban. A zárónapon hiába győzött a hajrában az Elfsborg, ezzel is csak a második helyen zárt.
 
UEFA-kupa: kiütéssel nyert a Rosenborg a Djurgarden ellen 2008. augusztus 28. 21:11 Idegenbeli veresége után hazai pályán kiütötte a Rosenborg labdarúgócsapata a Djurgarden együttesét az UEFA-kupa 2. selejtezőkörének visszavágóján. A Kalmar ugyanezt a Gent ellen hajtotta végre. Kiesett az AEK Athén.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu