KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JOSSZI BENAJUN"
Benajun Madridban? 2013. szeptember 10. 16:30 Hamarosan a Getafe játékosa lehet a 33 éves, izraeli válogatott középpályás, Josszi Benajun - írja a Marca.
 
Miért az Arsenal? Benajun kitálalt 2011. szeptember 15. 16:58 Nem volt annyira drámai klubváltása, mint ahogy azt a lapok tálalták, és még a Liverpool is képben volt, árulta el két héttel váratlan Arsenalhoz érkezése után Josszi Benajun.
 
Benajun: Aláírtam az Arsenalhoz! 2011. augusztus 31. 23:28 Hoppá! Miközben Mikel Artetáról szóltak a hírek, Josszi Benajun twitterén elárulta, aláírt az Arsenalhoz. Hivatalos megerősítés egyelőre nincs, de ezek szerint megvan a zárónapon a harmadik igazolás az Ágyúsoknál. A hírt a Chelsea megerősítette hivatalos oldalán!
 
Játékost is adna a Chelsea Modricért 2011. augusztus 10. 09:42 A Chelsea készpénz mellett Josszi Benajunt adhatja a Tottenhamnek Luka Modricért. Harry Redknapp nagy rajongója az izraelinek, aki csak elvétve jut játéklehetőséghez a Stamford Bridge-en.
 
Hivatalos: Benajun, hat hónap! 2010. október 13. 22:10 Hétfőn műtik, miután félévre kiszáll a futball vérkeringéséből Josszi Benajun, a Chelsea Achilles-ín-szakadást szenvedett izraeli középpályása.
 
Vége a Chelsea-csillag idényének?! 2010. október 6. 22:27 A Chelsea-szurkolók számára lesújtó hírek érkeztek Izraelből. A londoni alakulat egyik nyári igazolásánál, Josszi Benajunnál ugyanis olyan súlyos sérülést állapítottak meg, amely könnyen az egész szezonjába kerülhet.
 
Méhlepénnyel kezelteti magát Benajun 2010. szeptember 25. 18:55 Josszi Benajun vádliját méhlepénnyel fogják kenegetni, hogy a Chelsea középpályása mielőbb felépüljön sérüléséből.
 
Három hétre dőlt ki a Chelsea csatára 2010. szeptember 24. 17:42 Nagyjából háromhetes kihagyásra kényszerül a Chelsea labdarúgócsapatának támadója, Salomon Kalou, aki a Newcastle elleni szerdai angol Ligakupa-mérkőzésen szenvedett sérülést.
 
Egyik legjobbját veszítette el a Chelsea 2010. szeptember 23. 15:07 Egyik legjobb formában lévő játékosáról, az elefántcsontparti válogatott Salomon Kalou-ról és a támadó középpályás Josszi Benajunról is le kell mondania Carlo Ancelottinak a szombati, Manchester City elleni rangadó előtt. Ezt a menedzser erősítette meg. Több hétre kidőlt a két játékos.
 
Erősítésekre szánta el magát a Pool 2010. július 14. 22:59 Némi fáziskéséssel, de a Liverpoolnál is nekilátnának a csapat megerősítésének, hiszen a legfrissebb hírek szerint le szeretnék igazolni Gervinhót és Pak Csu Jungot. Az elefántcsontparti középpályásért 12 millió eurót, míg a dél-koreai csatárért 6 milliót adnának.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu