Egyik legjobbját veszítette el a Chelsea

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 23. 15:07
Egyik legjobb formában lévő játékosáról, az elefántcsontparti válogatott Salomon Kalou-ról és a támadó középpályás Josszi Benajunról is le kell mondania Carlo Ancelottinak a szombati, Manchester City elleni rangadó előtt. Ezt a menedzser erősítette meg. Több hétre kidőlt a két játékos.Nem elég, hogy kiesett a Ligakupából, két játékosát is elveszítette a Chelsea, különösen Kalou kiesése számít érzékeny veszteségnek a Kékek háza táján.

Az elefántcsontparti támadó combja tíz perccel azután húzódott meg, hogy beállt a szünetben. Később Benajun vádlija "mondta fel a szolgálatot", az izraeli le is bicegett a pályáról, de pótolni nem tudták, akkorra elhasználta az összes cserelehetőségét Ancelotti.

Egyik futballista sem utazhat el Manchesterbe, ahol szombaton, 13:45-től méri össze erejét a londoni sztárcsapat a Cityvel.

A Kékek egyik legtehetségesebb játékosa, a francia Gael Kakuta is pórul járt.

“Még nem tudunk pontosat, de egyikük sem nézett ki túl jól. Néhány meccset biztosan ki kell hagyniuk. Ez benne van a futballban. Kőkeményen becsúsztak Kakutának és nem volt szerencséje. Rosszul érkezett a földre, a háta is megfájdult" - nyilatkozta Ancelotti.

A MECCS ÖSSZEFOGLALÓJA

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu