Erősítésekre szánta el magát a Pool

Szerző: shLétrehozva: 2010. július 14. 22:59
Némi fáziskéséssel, de a Liverpoolnál is nekilátnának a csapat megerősítésének, hiszen a legfrissebb hírek szerint le szeretnék igazolni Gervinhót és Pak Csu Jungot. Az elefántcsontparti középpályásért 12 millió eurót, míg a dél-koreai csatárért 6 milliót adnának.


 

Gervinho Josszi Benajun helyére érkezhetne a Liverpoolhoz, ám az üzlet megkötése nem tűnik egyszerűnek. A Lille vezetése 15 milliót kérne 23 éves játékosáért, amelyet nem szívesen fizetnének ki az angolok. Az ügy másik szépséghibája, hogy Gervinho szerda délelőtt a RMC rádióban arról beszélt, hogy nem igazol el csapatától.

A 25 éves Pak Csu Jung a világbajnokságon hívta fel magára a figyelmet, a Nigériának lőtt góljával, s jó játékával. A dél-koreai támadó jelenleg a Monaco csapatánál kergeti a labdát, azonban több angol kérője is van. A Liverpool mellett az Aston Villa, az Everton és a Fulham is érdeklődik iránta.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Torres: combizom-szakadás
Részleges combhajlító-izom szakadást diagnosztizáltak a spanyol labdarúgó-válogatott orvosai Fernando Torresnél, a Liverpool 26 éves csatáránál - közölte a szövetség (RFEF) honlapja....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu