Vége a Chelsea-csillag idényének?!

Szerző: shLétrehozva: 2010. október 6. 22:27
A Chelsea-szurkolók számára lesújtó hírek érkeztek Izraelből. A londoni alakulat egyik nyári igazolásánál, Josszi Benajunnál ugyanis olyan súlyos sérülést állapítottak meg, amely könnyen az egész szezonjába kerülhet.


Hosszú hónapokra kidől Benajun, akinél Achilles-ínszakadást állapítottak meg az izraeli futballválogatott orvosai. A Liverpooltól érkezett középpályás alighogy összeszedte magát a Newcastle elleni, vesztes Ligakupa-meccsen elszenvedett vádlisérülésből, újra maródi lett.

A 30 éves futballista ahelyett, hogy a horvátok és a görögök ellen készülne, most siránkozhat.

"Abban bízva jöttem haza, hogy segíthetek a válogatottnak - kezdte Benajun. - Aztán tessék, most a röntgen súlyos sérülést mutatott ki. Leforrázott a dolog, mert ez nem egy egyszerű sérülés. Hamarosan újabb vizsgálatok következnek, akkor még többet tudok majd."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Két hét múlva térne vissza a Chelsea-ász
Jó hír a Chelsea szurkolóinak: egyre jobban érzi magát Frank Lampard. A válogatott középpályás október 16-án az Aston Villa ellen térne vissza....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Chelsea: Alex három hétre kidőlt
Korai volt Alex öröme, az Arsenal ellen 2-0-ra megnyert rangadón bődületes bombagólt jegyző védő ugyanis a hajrában combsérülést szenvedett - és három hétre kidőlt. ...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu