KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JOHN OBI MIKEL"
Mikel közel a Galatához 2013. június 15. 15:35 A Galatasaray tárgyalásban áll John Obi Mikellel, a Chelsea 26 éves védekező középpályásával - ez nem pletyka, hivatalos forrásból erősítették meg.
 
„A Chelsea esélyes a BL-győzelemre” 2012. április 4. 18:40 John Obi Mikel szerint a Chelsea megnyerheti a Bajnokok Ligáját és odaérhet a negyedik helyre a PL-ben. Elsőre egy kicsit merész kijelentésnek tűnik, de a nigériai válogatott középpályás el is magyarázta, miért gondolja így.
 
Megvan Obi Mikel elrabolt édesapja 2011. augusztus 23. 11:49 Megtalálták az angol Chelsea labdarúgócsapat nigériai légiósának, John Obi Mikelnek az édesapját, akit tíz nappal ezelőtt raboltak el.
 
Elrabolták a Chelsea-játékos apját 2011. augusztus 15. 12:20 Hatalmas családi baj nehezíti John Obi Mikel életét: a Chelsea labdarúgója ugyanis édesapjáért aggódik, aki pénteken este tűnt el. Azóta semmi hír Michael Obi felől. A legfrissebb hírek szerint a középkorú férfit elrabolták!
 
Chelsea: Ki viszi el a balhét? 2011. május 11. 15:36 Ráférne egy generáljavítás erre a Chelsea-re, különösen a középpályán akadozik a gépezet - ebben értett egyet Ray Wilkins a Kékek korábbi segédedzője, és az ír futball-legenda, egykori Chelsea-csatár Tony Cascarino a Sky Sportsnak adott nyilatkozatában. Carlo Ancelotti felelősségével kapcsolatban már megoszlanak a vélemények.
 
Chelsea: edzésbe állt Obi Mikel 2010. július 10. 17:50 Lassan felépül sérüléséből a nigériai labdarúgó-válogatott világbajnoki szereplését sérülés miatt kihagyó John Obi Mikel. A középpályás április óta boka-, térd-, majd csípőproblémákkal küzdött, azonban szombaton edzésbe állt - közölte a Chelsea.
 
Chelsea-átok ül a vb-n! Mikel is kidőlt! 2010. június 5. 12:46 Hihetetlen! Rövid időn belül a Chelsea labdarúgócsapatának negyedik játékosa kénytelen búcsút inteni a világbajnokságnak: Michael Ballack, Michael Essien, Didier Drogba (az ő távolmaradása nem végleges) után John Obi Mikel álmai foszlottak szét egy csapásra szombaton.
 
Mikel szezonjának is vége 2010. április 22. 16:05 Befejeződött a szezon John Obi Mikel, a Chelsea nigériai válogatott védekező középpályása számára. Egymásnak ellentmondó hírek érkeztek ennek miértjéről, vagy térdsérülést vagy bokasérülést szenvedett... Három hétre dőlt ki.
 
Ittasan vezetett a Chelsea középpályása 2009. január 26. 09:38 Egy évre bevonhatják az angol élvonalban szereplő Chelsea védekező középpályásának, John Obi Mikelnek a jogosítványát, miután ittasan rodeózott autójával a klub székházától nem messze.
 
Visszaköveteli Obi Mikel árát a Chelsea 2008. október 10. 15:34 A londoni klub pert indított az Angol Legfelsőbb Bíróságon a norvég Lyn és a csapat korábbi ügyvezető igazgatója, Morgan Andersen ellen, hogy visszakapja a nigériai John Obi Mikelért kifizetett 16 millió fontos összeget.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu