Visszaköveteli Obi Mikel árát a Chelsea

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 10. 15:34
A londoni klub pert indított az Angol Legfelsőbb Bíróságon a norvég Lyn és a csapat korábbi ügyvezető igazgatója, Morgan Andersen ellen, hogy visszakapja a nigériai John Obi Mikelért kifizetett 16 millió fontos összeget.


 

 

A Chelsea 2006 júniusában igazolta le a középpályást, akiért 4 millió fontot utalt át az oslói klubnak, és 12 milliót a Manchester Unitednek, utóbbinak ugyanis előszerződése volt a játékos megvásárlására.

 

A londoni „kékek” azért perelték be a norvég egyesületet, mert egy már lezárult ügy során kiderült, hogy a Lyn korábbi ügyvezető igazgatója, Morgen Andersen – egy év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték – meghamisította a futballista szerződését.

 

A Chelsea hivatalos nyilatkozata az ügyben így hangzik: „Klubunk már felvette a kapcsolatot a Lynnel, hogy azonnal tisztázza a helyzetet, és pozitív megoldást találjon a problémára. Mivel a bíróság márciusi döntése értelmében a John Obi Mikelért kifizetett összeg meghamisított játékjogon alapult, az átigazolásról szóló szerződést érvénytelennek tekintjük és bírósági úton is megpróbálunk igazat szerezni a követelésünknek.”

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu