Chelsea: edzésbe állt Obi Mikel

Szerző: shLétrehozva: 2010. július 10. 17:50
Lassan felépül sérüléséből a nigériai labdarúgó-válogatott világbajnoki szereplését sérülés miatt kihagyó John Obi Mikel. A középpályás április óta boka-, térd-, majd csípőproblémákkal küzdött, azonban szombaton edzésbe állt - közölte a Chelsea.


„Természetesen borzasztóan nehéz volt feldolgozni a szezonhajrát, de természetesen örülök, hogy dupláztunk" – nyilatkozta a Chelsea hivatalos honlapján Obi Mikel.

„Mióta hazatértem Dél-Afrikából, folyamatosan térdemet erősítem, hogy biztosan felépüljek a szezonrajtra. Teljes értékű munkát végzem, és elkezdtem a napi dupla edzéseket" – tette hozzá a nigériai.

„Nagyon jól mennek az edzések, az időjárás kitűnő, mindenki keményen dolgozik. Alig várom, hogy összeálljon a teljes csapat és egy újabb nagyszerű szezont produkáljunk" – zárta mondandóját a védekező középpályás.

A Chelsea felkészülési programjában eddig három mérkőzés szerepel, július 17-én a Crystal Palace, 23-án az Ajax Amszterdam, 29-én pedig a Wycombe Wanderers lesz az ellenfél. A Premier League az augusztus 14-15-ei hétvégén rajtol.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu