Megvan Obi Mikel elrabolt édesapja

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 23. 11:49
Megtalálták az angol Chelsea labdarúgócsapat nigériai légiósának, John Obi Mikelnek az édesapját, akit tíz nappal ezelőtt raboltak el.


A középpályás édesapját augusztus 12-én láttak utoljára Jos városában, majd múlt szerdán találták meg az autóját. Az idősebbik Obi a BBC-nek elmondta, hogy Josban elrabolták, majd Kanóba vitték.

„Hiába könyörögtem, folyamatosan megvertek, és borzasztó helyen tartottak fogva" - mesélte az édesapa. - Öten voltak, katonai ruhában. Amikor elraboltak, egy kocsiba dobtak, amely olyan gyorsan ment, hogy nem is hittem volna, van ilyen sebes jármű.  

A Chelsea-légiós édesapja jelenleg rendőrségi őrizetet kapott egy észak-nigériai városban.

Obi Mikel édesapja egy kereskedelmi céget vezetett Nigériában, ahol elég gyakori eset a váltságdíj reményében történő emberrablás, bár speciel az esetében erre nem került sor. Legalábbis a nyilvánosságot nem tájékoztatták erről.

Miként arról sem, hol, hogyan és miként került elő egyik pillanatról a másikra.

Obi Mikel mindenkinek köszön mindent azért, amiért egy emberként mögötte álltak a nehéz pillanatokban. A 24 éves futballista ez idő alatt a Stoke és a West Brom ellen is ott volt a Chelsea-ben... 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Elrabolták a Chelsea-játékos apját
Hatalmas családi baj nehezíti John Obi Mikel életét: a Chelsea labdarúgója ugyanis édesapjáért aggódik, aki pénteken este tűnt el. Azóta semmi hír Michael Obi felől. A legfrissebb hírek szerint a középkorú férfit elrabolták!...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu