KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JOAO MOUTINHO"
Monacóban a portói páros - sajtóhír 2013. május 22. 19:30 Szupercsapat épül! Nizzába repült a Porto két sztárja, a belső középpályás Joao Moutinho és a támadó James Rodríguez szerda délelőtt - értesült az Antena 2 portugál televízió. Ügynökükkel, Jorge Mendesszel együtt a Monacóhoz tarthattak a Francisco de Sá Carneiro repülőtérről. A két futballista hamarosan áteshet az orvosi vizsgálaton sajtóinformációk szerint.
 
Oroszlánból Sárkány: hogy is van ez? 2010. július 5. 09:24 A Porto sokkolta a portugál közvéleményt, mikor vasárnap késő este bejelentette: leigazolta a rivális Sporting saját nevelésű csapatkapitányát, Joao Moutinhót. A karmesterért mélyen a zsebükbe nyúltak a Sárkányok, akik egyik játékosukat is belevonták az üzletbe.
 
A játékospiacról jelentjük – csütörtök 2008. augusztus 1. 08:06 David Bentleyért 17 millió fontot, klubrekordot jelentő összeget fizetett ki a Tottenham a Blackburnnek. Rafael van der Vaartot napokon belül bemutathatják a Real Madridnál, a Hamburg kilencmillió eurót kasszírozhat a holland középpályásért. Joao Moutinho és Milan Purovics is elhagyja a Sporting Lisszabont. A csütörtöki nap átigazolási hírei.
 
Moutinho búcsút int az Alvaladénak 2008. július 31. 15:56 Joao Moutinhót már csak órák választják el attól, hogy az Everton labdarúgójának vallhassa magát. A játékos 17 millió euró fejében int búcsút a Sporting Lisszabonnak, amely bár 20 milliót kért a középpályásért, végül megelégedett ennél hárommillióval kevesebbel is. Milan Purovics kölcsönben a Kayserisporhoz került, egy évig rúghatja a bőrt Törökországban.
 
Moutinho válthatja Decót a Barcelonánál 2008. június 10. 08:45 A katalán klubtól négy év után távozni szándékozó Anderson Luis de Souza, ismertebb futballnevén Deco, ismét együtt dolgozhat korábbi portói mesterével, José Mourinhóval. Barcelonába pedig az a Joao Moutinho érkezhet a pótlására, akivel jelenleg csapattársak az Európa-bajnokságon.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu