Oroszlánból Sárkány: hogy is van ez?

Szerző: shLétrehozva: 2010. július 5. 09:24
A Porto sokkolta a portugál közvéleményt, mikor vasárnap késő este bejelentette: leigazolta a rivális Sporting saját nevelésű csapatkapitányát, Joao Moutinhót. A karmesterért mélyen a zsebükbe nyúltak a Sárkányok, akik egyik játékosukat is belevonták az üzletbe.



A 23 éves Joao Moutinho a Sportingban nevelkedett, amelynek felnőttcsapatában már 18 esztendősen bemutatkozott, és idővel a csapatkapitányi karszalagot is megkapta.

Ennek fényében több mint meglepő, hogy megegyezett a Portóval, amely 11 millió euróért plusz Nuno André Coelho játékjogáért csábította a Dragaóba az érintett klubok vasárnap késő esti közleménye szerint.

Az A Bola portugál sportlap értesülései szerint könnyen elképzelhető, hogy Marat Izmajlov rövidesen hasonló utat jár be.

Moutinhót egyébként a Premier League-ből is több csapat csábította, az Everton már évek óta ácsingózott utána, de szavai, pontosabban ajánlatai nem találtak meghallgatásra az Alvaladéban.

Az Oroszlánok emblematikus figurája öt évre kötelezte el magát Portóban, ahol a Chelsea-be tartó Raul Meirelest pótolhatja.

A portimaói születésű játékos évek óta a portugál liga egyik legnagyobb sztárjának számít, így sokakat meglepett, hogy nem vitték ki a dél-afrikai világbajnokságra.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu