Moutinho búcsút int az Alvaladénak

Szerző: shLétrehozva: 2008. július 31. 15:56
Joao Moutinhót már csak órák választják el attól, hogy az Everton labdarúgójának vallhassa magát. A játékos 17 millió euró fejében int búcsút a Sporting Lisszabonnak, amely bár 20 milliót kért a középpályásért, végül megelégedett ennél hárommillióval kevesebbel is. Milan Purovics kölcsönben a Kayserisporhoz került, egy évig rúghatja a bőrt Törökországban.


 

A Sporting játékmesterének régi vágya volt, hogy a Premier League-ben is kipróbálhassa magát, és mikor a liverpooliak megtették első ajánlatukat a „gyíkoknak”, már sejteni lehetett, csak idő kérdése a megegyezés.


Nos, a klubok csütörtökön egymás tenyerébe csaptak, a licit végül 17 millió eurónál állt meg. A Sporting ennél hárommillióval többet szeretett volna kicsikarni a „stolverkosokból”, de végül megelégedett ezzel az összeggel is.


Az Everton az Andy Johnson eladásából befolyó fontmilliókból fedezné a középpályás érkezését, a támadó ugyanis, ha hinni lehet a brit sajtóértesüléseknek, rövidesen aláír a Fulham együtteséhez.


Moutinho mindenesetre már a Mersey partján tartózkodik, hogy átessen a kötelező orvosi vizsgálaton, és ha minden a tervek szerint megy, akár még csütörtökön bemutathatják a nagy nyilvánosság előtt.


Rossz idők járnak mostanában a Sporting híveire: nem elég, hogy a „kis Joao” a távozás mellett döntött, csatáruk, Milan Purovics Törökországban folytatja egy évig kölcsönben, egészen pontosan a Kayserispornál.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu