Monacóban a portói páros - sajtóhír

Szerző: SHLétrehozva: 2013. május 22. 19:30
Szupercsapat épül! Nizzába repült a Porto két sztárja, a belső középpályás Joao Moutinho és a támadó James Rodríguez szerda délelőtt - értesült az Antena 2 portugál televízió. Ügynökükkel, Jorge Mendesszel együtt a Monacóhoz tarthattak a Francisco de Sá Carneiro repülőtérről. A két futballista hamarosan áteshet az orvosi vizsgálaton sajtóinformációk szerint.


A Sky Italia kedd este arról cikkezett, hogy 70 millió eurót emészthet fel a Porto és a francia élvonalba most feljutott Monaco közötti nagyszabású üzlet. Ha ez igaz, és Radamel Falcao is a hercegségieket választja, akkor pár nap alatt 130 milliót költhet az átigazolási piacon a dúsgazdag orosz tulajdonos, Dmitrij Ribolovlev.

James az O Jogónak annyit mondott szerdán, úgy érzi, a következő szezont már nem a Portóban kezdi meg. Szintén távozásukra utal, hogy a Porto bejelentette, szerződteti a szezon egyik felfedezettjét, az "új Decót", a brazil irányító Carlos Eduardót az Estoriltól.

A portói páros leigazolása nemzetközi szinten is bombaüzletnek számítana, nemhogy francia viszonylatban. Az Eb-bronzérmes, El-győztes Joao Moutinho a belső középpályán adhatna stabilitást a Monaco csapatának, míg James Rodríguez amolyan csatárok mögöttö irányítóként, vagy akár szélsőként jelenthetne komoly erősítést. Utóbbi U21-es szinten a legismertebb tehetségek közé tartozik, a kolumbiai válogatottban már egy ideje együtt játszik a Portót szintén megjárt gólvágóval, Falcaóval.

Frissítés: A nizzai lap, a Nice Matin internetes oldalán szerda este nyolc óra után jelent meg a hír, miszerint mindkét játékos valóban Monacóban tartózkodik.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu