KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JAMES_RODRIGUEZ"
Álomgól Jamestől, álomsarkazás CR-től 2014. november 1. 18:17 James Rodríguez improvizatív kapásgólja volt a Real Madrid szombat délutáni, granadai vendégjátékának (0-4) fénypontja.
 
James Rodríguez mesteri gólja videón! 2014. október 15. 18:48 Ismét megvillant a Real Madrid tizese, James Rodríguez ezúttal kolumbiai mezben döntött el egy barátságos találkozót Kanada ellen, New Jerseyben. Az idei vb-gólkirálya 25 méterről ragasztotta a labdát az észak-amerikai csapat hálójába gyerekkori játszótársa, Juan Fernando Quintero passza után.
 
Az év bejelentésére készül a Real 2014. július 22. 02:14 James Rodríguez már Madridban várakozik, hogy kedd este hét vagy nyolc órától bemutathassák a Santiago Bernabéu Stadionban - értesült a Diario As. A Real bármelyik pillanatban nyilvánosságra hozhatja a rendkívüli átigazolást. Florentino Pérez Dél-Amerikából utazott vissza a spanyol fővárosba James kedvéért.
 
Monacóban a portói páros - sajtóhír 2013. május 22. 19:30 Szupercsapat épül! Nizzába repült a Porto két sztárja, a belső középpályás Joao Moutinho és a támadó James Rodríguez szerda délelőtt - értesült az Antena 2 portugál televízió. Ügynökükkel, Jorge Mendesszel együtt a Monacóhoz tarthattak a Francisco de Sá Carneiro repülőtérről. A két futballista hamarosan áteshet az orvosi vizsgálaton sajtóinformációk szerint.
 
Csodagyereket igazolt a Porto 2010. július 6. 13:37 VIDEÓVAL! Hivatalosan is bejelentették, hogy a Porto leigazolta az őstehetségnek tartott 18 éves James Rodríguezt az argentin Banfieldtől. A portugálok 5,1 millió eurót adtak a kolumbiai középpályás 70 százalékos értékesítési jogaiért.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu