KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JAVIER_AGUIRRE"
Menesztették Pintérék edzőjét 2011. december 30. 09:19 A Real Zaragoza még szilveszter előtt menesztette a vezetőedzőt, Javier Aguirrét a gyenge eredmények hatására.
 
Pellegrini lesz a mexikói kapitány? 2010. július 22. 19:54 A chilei Manuel Pellegrini ügynöke arról számolt be, hogy a Mexikói Labdarúgó-szövetségtől megkeresték, hogy legyen az ország szövetségi kapitánya.
 
Szegény Mexikó: lemondott a kapitány! 2010. június 30. 20:59 Javier Aguirrénél betelt a pohár, a mexikói labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya csütörtöktől már nem edzi az ország legjobbjait. A mester sajnálja, de szerinte most ez volt a legőszintébb dolog, amit tehetett. Hozzátette, szorít a fiataloknak.
 
Madridi edzőváltás, Resino a kispadon 2009. február 3. 09:40 Ábel Resino váltja a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Atletico Madrid vezetőedzői posztjáról távozó Javier Aguirrét. A hírt a fővárosi klub elnöke, Enrique Cerezo jelentette be. A váltásra azért volt szükség, mert az együttes jóval a várakozásokon alul teljesít.
 
Aguirre: Nagy kő esett le a szívemről 2008. augusztus 28. 10:01 Újra az európai futballelit tagja az Atlético Madrid labdarúgó-csapata, amely gelsenkircheni veresége után 4-0-ra kiütötte a Schalke 04 csapatát a visszavágó hajrájában. Utoljára 1996-ban szerepelt a BL főtábláján a madridi együttes, abban a kiírásban a negyeddöntőben a Borussia Dortmund búcsúztatta őket. Javier Aguirre vezetőedzőn már a tavalyi nagybevásárlás óta hatalmas volt a nyomás, a tréner bevallotta, nagy kő esett le a szívéről, hogy sikerült a hőn áhított továbbjutás.
 
Atletico Madrid: Javier Aguirre marad a fővárosi együttes edzője 2008. május 20. 08:41 Nem lesz a mexikói labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya Javier Aguirre, a szakember marad az Atletico Madridnál.
 
La Liga, Atlético Madrid: Javier Aguirre újabb egy évig marad 2008. május 19. 08:17 Javier Aguirre a következő esztendőben is az Atlético Madridnál folytatja edzői munkásságát. A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a negyedik helyen végző együttes mexikói trénere a szezon utolsó találkozóját követően foglalt állást határozottan a kérdésben.
 
Az Atlético maradásra ösztönzi Aguirrét 2008. május 7. 16:05 Miguel Ángel Gil Marín, az Atlético Madrid tanácsadó testületének képviselője maradásra ösztönzi a fővárosiak mexikói trénerét, Javier Aguirrét. A gárda nagy reményekkel vágott neki a szezonnak, de végül ezúttal sem tudtak beleszólni a bajnoki cím sorsába, ráadásul jelen állás szerint a dobogóról is lemaradnak. Ennek ellenére Aguirre nyugodtan elkezdheti tervezni a következő idényt.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu