Madridi edzőváltás, Resino a kispadon

Szerző: shLétrehozva: 2009. február 3. 09:40
Ábel Resino váltja a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Atletico Madrid vezetőedzői posztjáról távozó Javier Aguirrét. A hírt a fővárosi klub elnöke, Enrique Cerezo jelentette be. A váltásra azért volt szükség, mert az együttes jóval a várakozásokon alul teljesít.


Aguirrének még két és fél év lett volna hátra a szerződéséből, azonban ő is belátta, hogy az Atlético halványabb szereplésében ő maga is ludas. Tehát maga a szakember sem próbált magyarázkodni, hogy az együttes miért csupán egyetlen győzelmet gyűjtött be 2009-ben.

Így a hétvégi Real Valladolid ellen elszenvedett vereség után, úgy döntött a tréner, hogy feláll az együttes kispadjáról.

„Megállapodtunk, hogy nem folytatom, hiszen én magam is elismerem, hogy nagy szerepem van a csapat vesszőfutásában – nyilatkozta Aguirre. – Felnőttek vagyunk, nincs semmi probléma. Így a legegyszerűbb mindenkinek.”

Az új tréner személye nem titok, hiszen az Atletico elnöke egy spanyol rádióállomásnak elmondta, Abel Resino ül majd le a madridiak kispadjára. A 49 éves tréner a második vonalban szereplő Castellóntól igazol a fővárosba.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu