KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JASON_MERCIER"
Mercier útját állta Juanda duplázásának 2008. október 7. 15:15 Jason Mercier nyerte az Európai Pókersorozat (EPT) Million Pound Showdown elnevezésű 20,000 fontos NL Hold'em viadalát, a párbajban felülmúlva a napokkal korábban a World Series of Poker Europe (WSOPE) főversenyén győztes John Juandát. Az egyetlen magyar résztvevő, Demján Sándor a „halálasztalnál” kapott helyet és korán búcsúzott.
 
Jörgensen révén kétszeres a dán öröm 2008. szeptember 27. 17:47 Theo Jörgensen nyerte a World Series of Poker Europe (WSOPE) harmadik versenyszámát szombaton, az 5,000 fontos Pot Limit Omaha viadalt. Néhány nap alatt ezzel a második dán siker született Londonban, a 36 esztendős versenyző kitűnő lapjárást kihasználva, hét óra alatt diadalmaskodott a döntő asztalon.
 
Ruthenberg emelhette magasba a trófeát 2008. szeptember 15. 03:07 Sebastian Ruthenberg nyerte az Európai Pókersorozat (EPT) ötödik évadjának első állomását, a 8,000 dolláros NL Hold'em tornát Barcelonában vasárnap, ezzel 1,361 millió eurót tehetett zsebre. Az idei WSOP-n karkötőt nyerő német, az első fordulótól kezdve az élmezőnyben tartózkodott, szombaton csaknem kiesett, ám a döntő asztalt második helyről kezdve végül győzött. A második az ír Fintan Gavin lett, a harmadik helyen a belga Davidi Kitai végzett.
 
Nielsen áll az élen a döntő asztal előtt 2008. szeptember 14. 17:34 Kialakult a nyolcfős döntő asztal Barcelonában az Európai Pókersorozat (EPT) ötödik évadjának első állomásán. Két játékos, a dán Martin Nielsen és az első nap után élen álló Sebastian Ruthenberg, 1,2 millió zseton birtokában, számottevő előnnyel vezet a mezőnnyel szemben. Azonban nagy csatára van kilátás, hiszen az utolsó helyen bejutó Daniele Mazzia is 379 ezer zsetonnal rendelkezik.
 
Mindkét magyar kiesett a második körben 2008. szeptember 13. 08:39 Elmaradt a magyar bravúr pénteken a barcelonai Európai Pókersorozat (EPT) főversenyén, a 8,000 dolláros NL Hold'em viadalon. Kaló Dénes és Pőcze László sem tudott talpra állni nehéz helyzetből a második fordulóban, így korán búcsút intettek a tornának. A legutóbbi játéknap után már csak 36-an vannak versenyben a trófeáért, vezet a belga Davidi Kitai 440 ezer zsetonnal, az ismert játékosok közül Chad Brown áll a legjobban, a kilencedik helyen.
 
Pőcze László túlélte az első fordulót 2008. szeptember 12. 19:15 Pőcze László 19,900 zsetonnal továbbjutott az Európai Pókersorozat (EPT) második fordulójába a barcelonai főversenyen, a 8,000 dolláros NL Hold'em tornán. Demján Sándor, Rajos Ferenc András és Szikrai Miklós búcsúzott az első kör B csoportjában. Az élen a német Sebastian Ruthenberg áll 105,900 zsetonnal, a rekordot jelentő 619 nevezést fogadó viadalon, ahol az első 64 helyezettet díjazzák, a győztes 1,361 millió euróval gazdagodik.
 
Kaló Dénes az 57. helyen jutott tovább 2008. szeptember 11. 10:08 Kezdő zsetonmennyiségének kétszeresével 19,700 dollárral, az 57. helyen lépett tovább Kaló Dénes, az Európai Pókersorozat (EPT) barcelonai állomásán a nyitóforduló első, szerdai csoportjában. A nap vége előtt nem sokkal azonban kiesett a júliusban a Póker Világsorozaton karkötőt nyerő Markovits Ádám, búcsúzott Jerney Ádám és Kozma Dávid is. Az első csoportban 292-en neveztek, ám pénteken már csak 112-en folytatják, csütörtökön újabb közel 300 versenyző mutatkozik be.
 
Kaló Dénes lehet az év felfedezettje 2008. augusztus 24. 01:40 Kaló Dénes olyan tettet hajthat végre, amelyhez hasonlót a magyar pókerélet még soha nem tapasztalt. Az Európai Pókersorozat (EPT) pénteken nyilvánosságra hozta az év felfedezettjének szűkített névsorát, amelynek tagja a honi játékos is. Az öreg kontinens legrangosabb tornáit magában foglaló bajnokság az előző szezonban kiemelkedő teljesítményt nyújtó, korábban ismeretlen versenyzők legjobbját díjazza. Az eredményhirdetésre az új idény első állomásán, Barcelonában kerül sor szeptember 9-én, Kaló jó esélyes pályázik a kitüntetésre.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu