KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JACQUES_ROGGE"
A NOB-elnökkel tárgyalt a magyar vezető 2013. május 17. 15:21 Kamuti Jenő, a Nemzetközi Fair Play Bizottság magyar elnöke a héten Jacques Rogge-gal, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) első emberével találkozott, s egyeztetett Lausanne-ban.
 
Megvan a NOB új elnöke? 2011. október 26. 19:40 Már eldőlt, hogy ki lesz a 2013-ban távozó Jacques Rogge utódja a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöki posztján - legalábbis ezt mondta szerdán Mario Vazquez Rana, a NOB végrehajtó bizottságának tagja.
 
Komoly magyar segítség a NOB-csoportnak 2011. június 15. 16:20 Czene Attila úszó olimpiai bajnok, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportért felelős államtitkára is csatlakozott ahhoz a szakmai csoporthoz, amely a NOB irányítása mellett küzd az illegális szerencsejátékok ellen. A magyar sportvezetőt Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke kérte fel az együttműködésre.
 
Csapás jöhet az illegális sportfogadásra 2011. március 2. 09:50 Az illegális sportfogadás a doppinghoz hasonló mértékben veszélyezteti a sport tisztaságát. Nemzetközi összefogásra, sürgős együttes fellépésre van szükség – jelentette ki Jacques Rogge elnök a NOB Végrehajtó Bizottságának legutóbbi ülése után. A kijelentést tettek követték, és március 1-jére a nemzeti olimpiai bizottságok, a nemzeti sportszövetségek, sportszervezetek, kormányok, az ENSZ, az illetékes szervezetek és az Interpol képviselőit hívták meg Lausanne-ba.
 
Irán olimpiai bojkottal fenyegetőzik 2011. március 1. 11:08 A 2007-ben bemutatott londoni ötkarikás logó megváltoztatását követeli az iráni olimpiai bizottság, mert a logó jelképe a Jacques Rogge NOB-elnöknek eljuttatott panasz szerint a Zion szót rejti, ez pedig nyílt cionizmusra utal. Az ázsiai ország bojkottal fenyeget.
 
A NOB-elnök elégedett a 2010-es évvel 2010. december 24. 11:28 Jacques Rogge megítélése szerint a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) és az ötkarikás mozgalom minden tekintetben sikeres, jó évet zár 2010-ben. A NOB-elnök, akinek az esztendőt értékelő nyilatkozatát a Magyar Olimpiai Bizottság honlapja közölte pénteken, úgy látja, hogy a nyitány a Vancouverben rendezett téli olimpiával kiválóan sikerült.
 
„Olimpiát is rendezhetne Dél-Afrika” 2010. december 7. 12:12 Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke szerint a Dél-afrikai Köztársaság "nagyon jó" nyári játékokat tudna rendezni, s az ország esetleges pályázata jó eséllyel indulna, a kontinensen ugyanis eddig még nem volt ötkarikás esemény.
 
A NOB elnöke Nagyváradon - fotók 2010. szeptember 28. 10:23 Látogatása során ünnepélyes keretek között avatták a Nagyváradi Állami Egyetem díszdoktorává a napokban Jacques Rogge-t, a NOB elnökét.
 
A NOB elnöke: Vancouver készen áll! 2010. február 10. 11:50 Jacques Rogge megnyitotta a NOB 122. elnökségi ülését Vancouverben, a pénteken kezdődő XXI. Téli Olimpiai Játékok helyszínén. A sportdiplomata már most meg van győződve arról, hogy ez az olimpia sokáig követendő például szolgál majd a későbbi szervezők számára.
 
A NOB elnöke szerint már nincs növekedési módban az olimpia 2008. november 21. 17:39 Az olimpia már nincs növekedési módban, hanem a fenntartósági szakaszban jár - jelentette ki Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu