KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "IVAN LENDL"
Ismét összecsaptak a teniszlegendák 2011. március 1. 12:49 Ennél pazarabb négyest nehéz lenne összehozni egy múltidéző teniszgálára, ennek megfelelően tizenkilencezren tapsolták vörösre a tenyerüket a világhírű Madison Square Gardenben! A New York-i arénában négy korábbi világelső lépett pályára, igaz, az egyik találkozó idő előtt ért véget John McEnroe bokasérülése miatt. Rajta kívül Pete Sampras, Andre Agassi és Ivan Lendl ragadott ütőt, pazar bemutatóval kápráztatták el a fehérsport rajongóit.
 
Sláger az Arénában: diadal rövidítésben 2010. október 30. 19:57 Hatalmas közönségsikert és két rendkívül kiélezett rangadót hozott a 3. Tennis Classics a Pap László Sportarénában, ahol a jelen és a közelmúlt nagyjai mutatták meg tudásukat. A legendák derbijét Mats Wilander nyerte Ivan Lendl ellen, míg az idei Grand Slam-döntősök csatájában a wimbledonban finalista Tomas Berdych múlta felül a párizsi hős Robin Söderlinget. Kísérteties hasonlóság, mindkét összecsapást a Bajnokok Rövidítése döntötte el.
 
Győzni jön Budapestre a Terminátor 2010. október 29. 10:00 VIDEÓ! Budapestre látogat a tenisztörténet egyik legnagyobb alakja, világranglistát 270 héten át vezető, 94 ATP-versenyt, köztük 8 Grand Slam-tornát nyerő, Terminátor becenévre hallgató Ivan Lendl, aki október elején 14 év kihagyás után tért vissza Párizsban. A szombati 3. Tennis Classics gálán a cseh klasszis a svéd Mats Wilanderrel csap össze, de a magyar közönség a jelenkor két gladiátorát, a világranglista 5. és 6. helyén álló Robin Söderlinget és Tomas Berdychet is láthatja.
 
Budapestre jön Lendl, Berdych, Söderling 2010. szeptember 6. 16:26 Október 30-án igazi teniszünnepre kerül sor a Papp László Sportarénában, hiszen Budapestre érkezik a III. Tennis Classics elnevezésű gálára a korábbi világelső, Ivan Lendl, aki másfél évtizedes szünet után nemrég tért vissza, immár a szeniorversenyekre. Rajta kívül a szurkolók láthatják majd a svédek legendáját, Mats Wilandert, valamint honfitársát, a Roland Garroson tavaly és idén döntős Robin Söderlinget, továbbá az idei wimbledoni finalista Tomas Berdychet is! Természetesen hazai sztárokat is köszönthet a publikum, biztosan pályára lép Szávay Ágnes és Temesvári Andrea.
 
Újra versenyez a teniszsport ikonja 2010. augusztus 2. 18:25 Másfél évtizedes "kihagyás" után ismét versenyen ragad ütőt a teniszsport ikonja, az egykori világelső Ivan Lendl. A csehszlovák, majd amerikai színekben is remek sikereket elérő legenda a 2008-ban és 2009-ben Budapesten is vendégeskedő Tour of Champions elnevezésű tornán lép pályára október 1-3-án Párizsban. Erről az esemény egyik főszervezője, az ATP számolt be.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu