KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "HOPMAN_KUPA"
Bekezdett a szerb álompáros Perthben 2011. január 2. 20:46 Ana Ivanovics és Novak Djokovics is álmosan rajtolt a nem hivatalos tenisz vegyescsapat-világbajnokságon Perthben, de megemberelték magukat és végül sima, 3-0-as győzelemhez segítették Szerbiát Kazahsztán ellen az A-csoportban.
 
A szlovákok nyerték a Hopman kupát 2009. január 9. 16:03 Az ausztráliai Perthben pénteken játszották le a teniszezők nemhivatalos vegyes-csapat világbajnokságának, a Hopman Kupának a döntőjét. A fináléba az eddigi kétszeres győztes Szlovákia és az egyszeres Oroszország jutott be, akiket a Szafin-testvérek – Dinara és Marat – képviseltek.
 
Kiefer sérülése miatt nyert Szlovákia 2009. január 8. 08:13 A csoportmérkőzések utolsó körét rendezték Perthben zajló Hopman Kupán, a teniszezők nemhivatalos vegyescsapat világbajnokságán.
 
Kikaptak és kiestek az amerikaiak 2009. január 7. 10:10 Szerdán először az Egyesült Államok-Németország mérkőzésre került sor, a Perthben zajló Hopman-kupán, a nemhivatalos vegyes-csapat világbajnokságon.
 
Utcai bunyó miatt késett Szafin 2009. január 4. 13:54 Marat Szafin vállalta a játékot a teniszezők nemhivatalos vegyescsapat-világbajnokságán annak ellenére, hogy a napokban utcai verekedésbe keveredett Moszkvában, így két hatalmas monoklival és némi késéssel érkezett meg a torna helyszínére. Az Urál ökle nem aggódik sérülése miatt, ráadásul elmondása szerint ő jött ki győztesen az utcai harcból, bár az orvoslátogatást nem tudta elkerülni.
 
Sima francia győzelem a Hopmán Kupán 2009. január 3. 14:57 A francia teniszválogatott sima, 3-0-s győzelmet aratott Tajvan ellen a nemhivatalos csapat-világbajnokság első mérkőzésén, az ausztráliai Perthben.
 
Végre együtt játszik az orosz testvérpár 2008. december 30. 13:30 A Roland Garroson idén döntős, több tornán is Szávay Ágnessel párosozó Dinara Szafina roppant nagy lelkesedéssel várja a szezonnyitó perthi Hopman Kupát, lévén bátyjával, Marattal alkotja majd az orosz teniszválogatottat. A női világranglista harmadik helyezettje jól tudja, Ausztráliában a testvér lesz a főnök, kora és habitusa miatt is.
 
Tenisz, Hopman Kupa: Serenával és Blake-kel mennek az amerikaiak 2008. október 28. 10:28 Serena Williams és James Blake alkotja majd az első helyen kiemelt amerikai duót a januári a Hopman Kupán, a teniszezők nem hivatalos vegyescsapat-világbajnokságán.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu