Végre együtt játszik az orosz testvérpár

Szerző: shLétrehozva: 2008. december 30. 13:30
A Roland Garroson idén döntős, több tornán is Szávay Ágnessel párosozó Dinara Szafina roppant nagy lelkesedéssel várja a szezonnyitó perthi Hopman Kupát, lévén bátyjával, Marattal alkotja majd az orosz teniszválogatottat. A női világranglista harmadik helyezettje jól tudja, Ausztráliában a testvér lesz a főnök, kora és habitusa miatt is.


„Nagy álmom valósul meg azzal, hogy vele szerepelhetek Perthben. Ő az idősebb, így párosban biztosan Marat szava dönt majd” – mondta Dinara a nemhivatalos vegyescsapat-világbajnokság kapcsán.

 

Szó, mi szó, nehéz is lenne elképzelni, hogy a férfiak korábbi világelsője megadóan tűrné húga dirigálását. Pedig Dinara sem tartozik a leghiggadtabb játékosok közé, tesója rossz példáját már többször követte a pályán.

 

„Tavaly megpróbáltuk összeszámolni, melyikünk tört össze több ütőt” – jegyezte meg Dinara.

 

Természetesen nem hallgatjuk el, hogy az ifjú hölgy sokat javult ezen a téren, idén már jóval kevesebb alkalommal ragadtatta el magát. Talán az is segített, hogy a korábbi szélsőséges produkciók után az elmúlt hónapokban már elég kiegyensúlyozott és ennek megfelelően sikeres is volt.

 

Dinara Szafina egyébként gőzerővel készül a 2009-es szezonra, lévén a jelenlegi „bronzérmes” pozíciót jobbra szeretné cserélni. Feladat nem lesz könnyű, lévén második a szuperklasszis Serena Williams, míg az élen közel 900 pontos előnnyel áll Jelena Jankovics. Motiváló tényező lehet ugyanakkor, hogy még sohasem került a rangsor élére egy testvérpár a férfiak és a hölgyek között.

 

Az év eleji Hopman Kupán az A csoportban az amerikaiak, az ausztrálok, a németek és a szlovákok, a B-ben pedig az oroszok, a franciák, az olaszok és a tajvaniak szerepelnek. A két csoportgyőztes játssza a döntőt.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu