Utcai bunyó miatt késett Szafin

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 4. 13:54
Marat Szafin vállalta a játékot a teniszezők nemhivatalos vegyescsapat-világbajnokságán annak ellenére, hogy a napokban utcai verekedésbe keveredett Moszkvában, így két hatalmas monoklival és némi késéssel érkezett meg a torna helyszínére. Az Urál ökle nem aggódik sérülése miatt, ráadásul elmondása szerint ő jött ki győztesen az utcai harcból, bár az orvoslátogatást nem tudta elkerülni.


 


Az orosz teniszező viharverten, mindkét szeme körül éjfekete monoklival érkezett meg Perthbe, a Hopman Kupa helyszínére. Szafin azonban úgy véli, apróbb sérülése nem veti vissza a játékban.

„Kisebb balhéba keveredtem Moszkvában, de örömmel jelentem, én kerültem ki győztesen az ökölharcból. Túl fogom élni.” – nyilatkozta a helybenhagyott játékos.

„Hogy milyen apropóból keveredtünk nézeteltérésbe? Csak egy kis apróságon. Rosszkor voltam jó helyen, de megnyertem a harcot, így megállapíthatom, minden a legnagyobb rendben van.”

A Hopman Kupa versenyigazgatója, Paul McNamee elárulta, először nem értette, miért kéri tőle Szafin, hogy egy nappal később léphessen pályára, de most, hogy személyesen is találkozott vele, már nem csodálkozik a teniszező halasztási kérelmén.

„Beszéltem vele este, és mit is mondjak, nem nézett ki jól. Csak annyit motyogott, most két dologra van szüksége: egy orvosra és némi gyakorlásra.”

Szafin egyébként két szettben, 7:6 (7-5), 6:4-re verte Simone Bolellit a perthi tornán, így Oroszország 2-1-re vezet Olaszország ellen a második nap után.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu