KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "HONDURASI_LABDARUGO_VALOGATOTT"
Benzema és a góltechnológia nagy napja 2014. június 15. 22:56 A 2006-os vb-elődöntő után újra meccset nyert világbajnokságon a francia válogatott, amely nem túl meggyőző játékkal, mégis simán verte a kellemetlen ellenfél Hondurast az E-csoportban, Porto Alegrében, vasárnap. A szünet előtt Benzema tizenegyese és Wilson Palacios második sárgája gyakorlatilag megpecsételte a közép-amerikaiak sorsát, a térfélcsere után ismét Benzema juttatta a kapuba a labdát, de ehhez Valladares kapus "segítsége" is kellett. A labda nagyon kevéssel juthatott túl a gólvonalon, de a vb-n most debütáló góltechnológia segített a bírónak. A harmadik találat már ismét (hivatalosan is) Benzemáé volt, kíméletlenül bevágott egy kósza labdát 10 méterről.
 
Jamaica a nyolcban, Grenada-Honduras 1-7 2011. június 11. 13:53 A címvédő Mexikó labdarúgó-válogatottja után Jamaica nemzeti együttese kvalifikálta magát másodikként a negyeddöntőbe az Egyesült Államokban zajló Arany Kupán azzal, hogy a pénteki játéknapon 2-0-ra legyőzte Guatemalát. Honduras is bizakodhat, 7-1-gyel végezte ki Grenadát, Costly triplázott. Az USA is továbbjuthat a második kör után, ha a papírforma szerint megveri Panamát.
 
Honduras: Új kapitánnyal a vébére! 2011. március 15. 13:04 Ismét kolumbiai edzővel vág neki majd a világbajnoki részvétel kiharcolásának Honduras válogatottja, ezúttal José Luís Suárez lesz a közép-amerikaiak mestere.
 
Nem bírt Svájc Hondurasszal, csomagolhat 2010. június 25. 22:20 Csak egy csalódást keltő 0-0-s döntetlenre volt képes Svájc Honduras ellen a futball-vb H-csoportjának 3. fordulójában, ezzel búcsúzott a tornától. A helvétek csak magukat okolhatják, mivel egy sor helyzetet kidolgoztak, de a befejezésbe rendre hiba csúszott, így közelébe sem kerültek a Spanyolország-Chile 2-1-es eredmény után szükséges 2-0-hoz. Honduras büszke lehet magára, egyenrangú partnere volt Hitzfeld fiainak, kis szerencsével győzhetett volna.
 
Készülhet a nagy fináléra Spanyolország 2010. június 21. 22:38 A gálaelőadás elmaradt, de roppant magabiztos győzelmet aratott Spanyolország Honduras fölött a világbajnokság csoportkörének második fordulójában. David Villa duplázott és tizenegyest hibázott. Készülhetnek a Chile elleni "nagy fináléra" a spanyolok. Ha biztosra akarnak menni a továbbjutást illetően, akkor simán verniük kell a dél-amerikaiakat a záró körben.
 
Megtörte Chile a 48 éves vb-átkot 2010. június 16. 15:20 VIDEÓ! A sorozatban 13 világbajnoki mérkőzést győzelem nélkül záró Chile szerdán megtörte az átkot és 1-0-ra legyőzte Hondurast a H csoportban. Az idei torna színvonalához képest jó, lüktető összecsapáson a dél-amerikaiak a nagyszerűen irányító Jorge Valvidia vezetésével számtalan helyzetet dolgoztak ki, azonban a befejezéseket rendre elrontották, a 62. percben Waldo Ponce a kapu szájából sem tudott betalálni.
 
Honduras: három tesóval Chile ellen 2010. június 16. 12:17 Több mint valószínű, ez a világbajnokság nem Hondurasról szól majd, de a közép-amerikai állam szerdán mégis beírta magát a torna történelemkönyveibe. A Chile elleni nyitómérkőzést megelőzően behívta Johnny és Wilson után a Palacios család harmadik tagját Jerryt, így a három testvér együtt készül a 13:30-kor kezdődő összecsapásra.
 
Vb-2010: a kis Honduras nagy esélye! 2010. június 5. 19:56 Június 11-én két mérkőzéssel rajtol a Dél-afrikai Köztársaságban a XIX. labdarúgó-világbajnokság. A sportvilág 1930 óta izgulhat a mérkőzések és a csapatok kapcsán, rengeteg legenda született, számos csodálatos történésnek tapsolhattak a szurkolók. A SportHirado.hu a rajtig bemutatja a tornán induló 32 nemzeti válogatottat. Következzen a H jelű kvartett kiscsapata, Honduras, amely sokak kedvencévé válhat.
 
Vb előtt: nyertek a dánok, dél-afrikaiak 2010. május 28. 09:22 Csütörtökön három barátságos mérkőzéssel folytatták felkészülésüket a csapatok a június 11-én kezdődő világbajnokságra. A Dél-afrikai Köztársaság parázs mérkőzésen 2-1-re verte Kolumbiát, Dánia 2-0-ra győzött Szenegál ellen, míg Honduras nem bírt Fehéroroszországgal.
 
Hondurasi keret, nem zsákbamacska! 2010. május 11. 12:17 Hondurasi vb-kerettel is tudunk szolgálni, Reinaldo Rueda szövetségi kapitány véglegesítette a Dél-Afrikába utazók listáját. Tíz idegenlégióst találunk a 23-as névsorban, köztük Edgart Álvarezt, Koman Vladimir csapattársát, az Interben is megfordult David Suazót vagy a Tottenham légiósát, Wilson Palaciost.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu