KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "HEVESI_TAMAS"
Vége a dalnak: távozott Hevesi Tamás 2009. április 30. 19:13 A Rákospalotai EAC labdarúgóklub elnöksége elfogadta Hevesi Tamás lemondását, és azonnali hatállyal szerződést bontott a zenészként ismertté vált UEFA pro licences edzővel - közölte a klub hivatalos honlapja. A REAC-nak már csak matematikai esélye van a bentmaradásra az NB I-ben, új csapatot építenének, amellyel az NB II-es bajnokság megnyerése lesz a cél. Határozatlan ideig Nagy Sándor veszi át Hevesi helyét.
 
REAC: Ha kihúzzák a sámlit az ovis alól… 2009. március 9. 17:20 Szegény embert még az ág is húzza – mondhatja Hevesi Tamás, a magyar labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő REAC együttesének vezetőedzője. A sereghajtó rákospalotaiak ugyanis az első két tavaszi meccsüket elvesztették, ráadásul Kínába távozhat gólerős csatáruk, Nyerges Krisztián is. A télen kinevezett szakember a klubnál töltött időszak tapasztalatairól beszélt a SportHíradónak.
 
Ronaldo aranylabdás, Hevesit kinevezték 2008. december 30. 20:26 DECEMBER. A 2009-es évhez közeledve elérkezettnek láttuk az időt, hogy visszarévedjünk a múltba – persze csak a közelibe –, és felelevenítsük, milyen emlékezetes események történtek a labdarúgás világában. Az esztendő utolsó hónapjában bebizonyosodott, nem volt jobb játékos ebben a szezonban Cristiano Ronaldónál, aki egyöntetű győzelmet aratott a 2008-as Aranylabda-választáson. Decemberben a REAC sem ült a babérjain: a rákospalotai klub edzőt váltott, és Hevesi Tamást bízta meg a szakmai munka vezetésével.
 
A popsztár az élvonalban bizonyíthat 2008. december 15. 16:57 A magyar labdarúgásban példátlan döntést hozott hétfőn az NB I-es REAC vezetősége, az elismert énekest, Hevesi Tamást nevezték ki a klub vezetőedzőjének. A Pro licences szakemberrel határozatlan időre kötött szerződést a jelenleg a tabella utolsó helyén álló együttes. A SportHirado.hu érdeklődésére a klub játékosa, Lisztes Krisztián is megerősítette, a cél természetesen a bennmaradás az új trénerrel.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu