Vége a dalnak: távozott Hevesi Tamás

Szerző: shLétrehozva: 2009. április 30. 19:13
A Rákospalotai EAC labdarúgóklub elnöksége elfogadta Hevesi Tamás lemondását, és azonnali hatállyal szerződést bontott a zenészként ismertté vált UEFA pro licences edzővel - közölte a klub hivatalos honlapja. A REAC-nak már csak matematikai esélye van a bentmaradásra az NB I-ben, új csapatot építenének, amellyel az NB II-es bajnokság megnyerése lesz a cél. Határozatlan ideig Nagy Sándor veszi át Hevesi helyét.


Hevesi Tamás, a REAC vezetőedzője szerdán ajánlotta fel lemondását Forgács Józsefnek, a REAC elnökének, melyet az elnökség csütörtök délután elfogadott, így a felek közös megegyezéssel szerződést bontottak egymással.

A klub közleménye szerint a vezetőség elégedett volt Hevesi Tamás munkájával, de a bravúr nem sikerült, az együttes bizonyosan kiesik az NB I-ből. Ezért is döntöttek úgy: új csapatot építenek. A cél a továbbiakban a jövő évi NB II-es bajnokság megnyerése, és a visszajutás az élvonalba.

A vezetőedzői posztot határozatlan ideig a továbbiakban Nagy Sándor tölti be, aki Aczél Zoltán távozása után az MTK idegenbeli legyőzésével debütált az élvonalban, de a Pro licenc edzői papír hiánya miatt nem folytathatta a munkát.

A REAC a legutóbbi fordulóban 4-0-ás vereséget szenvedett a Debrecen ellen, 13 pontjával az utolsó helyen szerénykedik a tabellán.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu