A popsztár az élvonalban bizonyíthat

Szerző: shLétrehozva: 2008. december 15. 16:57
A magyar labdarúgásban példátlan döntést hozott hétfőn az NB I-es REAC vezetősége, az elismert énekest, Hevesi Tamást nevezték ki a klub vezetőedzőjének. A Pro licences szakemberrel határozatlan időre kötött szerződést a jelenleg a tabella utolsó helyén álló együttes. A SportHirado.hu érdeklődésére a klub játékosa, Lisztes Krisztián is megerősítette, a cél természetesen a bennmaradás az új trénerrel.


Végleg megtalálta az NB I sereghajtója, a REAC a novemberben a vezetőedzői székből eltávolított Aczél Zoltán utódját. Átmenetileg Nagy Sándor gardírozta a rákospalotaiakat, de a tavaszi idényre már Hevesi Tamás kezei alatt készülnek.

 

Sokak számára elsőre meglepetésként hangzik a név, azonban a klub vezetősége Hevesinek szavazott bizalmat határozatlan időre. A 44 éves énekes rendelkezik az élvonalbeli együttes irányításához szükséges Pro lincenccel, így került a fővárosiak látókörébe.

 

A SportHirado.hu a csapat legnevesebb játékosát, a 49-szeres válogatott Lisztes Krisztiánt kérdezte a döntésről: „Örülök a hírnek, régóta ismerem Tamást, rendkívül ambíciózus és törekvő ember” – kezdte a 32 esztendős középpályás.

 

„Megkapja a lehetőséget, egy igazi kihívás lesz számára a REAC irányítása. Célunk nem lehet más, mint a bentmaradás” – folytatta Lisztes.

 

EGY ÉLETEN ÁT JÁTSSZA 

 

 

 

Köztudott, Hevesinek csekély futballedzői tapasztalata van, a játékos szerint azonban mindez nem jelenthet problémát: „Tudom, hogy eddig csak a Ferencváros női csapatát edzette, igazi rutinja még nincs, de valahol mindenkinek el kell kezdeni...”

 

A korábban tíz évig Németországban légióskodó irányító hozzátette, kedden tartja a klub a záróbankettjét, ahol szó esik a tervekről és az edzésekről is.


REAC: A KINEVEZÉS NAGYOBB KOCKÁZATTAL JÁR
„A REAC csapata az egyetlen olyan élvonalbeli gárda, ahol hagyomány fiatal, NB I-ben pályakezdő edzőknek lehetőséget adni a bizonyításra. Most is úgy gondoltuk, hogy nem kívánunk letérni erről az útról, még akkor sem, ha jelenlegi helyzetünkben ez talán még nagyobb kockázattal jár, mint korábban” (...) „Hevesi Tamás személyében megtaláltuk azt az edzőt, aki méltó lehet arra, hogy hamarosan Simon Tibor, Mészöly Géza, Urbán Flórián és Aczél Zoltán utódjaként említsék.” (...) „Célunk természetesen továbbra is az élvonalban maradás, az elvárásunk pedig a talpon maradás” – olvasható a klub honlapján.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu