KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GUS_HANSEN"
180 milliót bukott, mert kikapott Nadal 2009. június 2. 23:43 Zajlik az élet a 40. WSOP-n (póker-világbajnokságon). Hétfőn Turmezey Péter és Kovács András fizetős helyen zárt az 1,000 dolláros NL Hold'emben, néhány egészen elképesztő leosztásra is sor került és az is kiderült, ki a világbajnokok bajnoka. Mi több, Gus Hansen 900 ezer dollárt (180 millió forintot) bukott, de nem az asztalnál: a címvédő Rafael Nadal győzelmére fogadott a Roland Garroson. Nézzük az utóbbi napok legérdekesebb történéseit.
 
Véresre verték a pókerhőst, Gus Hansent 2009. február 22. 13:19 VIDEÓVAL. A pókerasztalnál meglehet, hogy rettegett játékos Gus Hansen, azonban a szorítóban aligha. Legalábbis erről tanúskodik az a mérkőzés, amelyet még az napokban zárult EPT (Európai Pókersorozat) koppenhágai állomásán rendeztek a dán és honfitársa, Theo Jörgensen között.
 
Öt magyar pókeres veszett oda Dániában 2009. február 19. 06:34 Gombkötő Tamás egyedüli magyarként 26,700 zsetonnal az 57. helyen lépett tovább a 2. fordulóba a korábban Budapestet is megjárt PokerStars EPT (Európai Pókersorozat) koppenhágai állomásán. A szerdai második selejtezőnapon 237-en, köztük öt honfitársunk ült asztalhoz a 7,000 eurós NL Hold'em-viadalon, azonban Turmezey Péter, Markovits Ádám, Rácz Csaba és Nemes András is idejekorán búcsúzni kényszerült.
 
Öklével bizonyíthat a rettegett pókeres 2009. január 30. 16:28 Nem mindennapi esemény színesíti az Európai Pókersorozat (EPT) februári, soron következő állomását Koppenhágában, ahol két hazai kedvenc nem a pókerasztalon, hanem a ringben csap össze egy ökölvívó-mérkőzés keretében. A két világhírű játékos, Gus Hansen illetve Theo Jörgensen az erkölcsi győzelem mellett nem kevés pénzt is bezsebelhet a találkozó révén.
 
Mercier útját állta Juanda duplázásának 2008. október 7. 15:15 Jason Mercier nyerte az Európai Pókersorozat (EPT) Million Pound Showdown elnevezésű 20,000 fontos NL Hold'em viadalát, a párbajban felülmúlva a napokkal korábban a World Series of Poker Europe (WSOPE) főversenyén győztes John Juandát. Az egyetlen magyar résztvevő, Demján Sándor a „halálasztalnál” kapott helyet és korán búcsúzott.
 
Anthony Rivera mindenki eszén túljárt 2008. június 7. 04:24 Az ifjú titán Anthony Rivera győzelmével ért véget az idei WSOP egyik legszínvonalasabb tornája a 10 ezer dolláros Vegyes világbajnokság szombaton. A Las Vegas-i Rio Hotel és Kaszinóban megrendezett, nyolc pókertípust felvonultató versenyszámban mindössze 192-en indultak, viszont ennek zöme rutinos profikból tevődött össze. A döntőasztalra mégis négy fiatal játékos verekedte be magát, közülük került ki végül győztesen az Egyesült Államokban született, de ázsiai gyökerekkel rendelkező versenyző.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu