Öklével bizonyíthat a rettegett pókeres

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 30. 16:28
Nem mindennapi esemény színesíti az Európai Pókersorozat (EPT) februári, soron következő állomását Koppenhágában, ahol két hazai kedvenc nem a pókerasztalon, hanem a ringben csap össze egy ökölvívó-mérkőzés keretében. A két világhírű játékos, Gus Hansen illetve Theo Jörgensen az erkölcsi győzelem mellett nem kevés pénzt is bezsebelhet a találkozó révén.


A két sztár igazi nagyágyú a póker világában, Gus Hansen laza, kiszámíthatatlan stílusával minden ellenfelét rettegésben tartja, most azonban az öklével bizonyítana.

 

Kapva a Koppenhágában rendezendő rangos viadal apropóján, egy ökölvívó-mérkőzésen szerepel a nők kedvence, aki honfitársával a 2008-as világbajnokságon karkötőt szerző Theo Jörgensennel csap össze.

 

A különleges mérkőzésre február 21-én kerül sor, bár a helyszínt még nem árulták el a szervezők, annyi viszont biztos, nagy feneket kerítenek az eseménynek mivel legalább egy háromezer fő befogadására alkalmas arénába vinnék a találkozót.

 

Valljuk meg, egyik dán sem tartozik a nehézsúlyú versenyzők közé, ám a fogadóirodák Jörgensen sikerét várják, de mindenki tudja, Hansen eszén sohasem könnyű túljárni.

 

VIDEÓ: Gus Hansen szédületes lappal lepi meg Daniel Negreanut.

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu