KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "THEO_JORGENSEN"
Véresre verték a pókerhőst, Gus Hansent 2009. február 22. 13:19 VIDEÓVAL. A pókerasztalnál meglehet, hogy rettegett játékos Gus Hansen, azonban a szorítóban aligha. Legalábbis erről tanúskodik az a mérkőzés, amelyet még az napokban zárult EPT (Európai Pókersorozat) koppenhágai állomásán rendeztek a dán és honfitársa, Theo Jörgensen között.
 
Öklével bizonyíthat a rettegett pókeres 2009. január 30. 16:28 Nem mindennapi esemény színesíti az Európai Pókersorozat (EPT) februári, soron következő állomását Koppenhágában, ahol két hazai kedvenc nem a pókerasztalon, hanem a ringben csap össze egy ökölvívó-mérkőzés keretében. A két világhírű játékos, Gus Hansen illetve Theo Jörgensen az erkölcsi győzelem mellett nem kevés pénzt is bezsebelhet a találkozó révén.
 
Jörgensen révén kétszeres a dán öröm 2008. szeptember 27. 17:47 Theo Jörgensen nyerte a World Series of Poker Europe (WSOPE) harmadik versenyszámát szombaton, az 5,000 fontos Pot Limit Omaha viadalt. Néhány nap alatt ezzel a második dán siker született Londonban, a 36 esztendős versenyző kitűnő lapjárást kihasználva, hét óra alatt diadalmaskodott a döntő asztalon.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu