KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FUTSAL_EUROPA_BAJNOKSAG"
Sorsoltak a 2012-es Futsal Eb-re 2010. szeptember 25. 11:11 Nyonban kisorsolták a 2012-es futsal Európa-bajnokság előselejtező- és selejtező csoportjait, a magyar válogatott Ukrajnával és Belgiummal együtt az 5. számú csoport tagja lett.
 
Ismét magyar játékvezető a döntőben 2010. január 29. 15:25 Török Károly három fináléját követően újabb magyar játékvezető jut szóhoz a magyarországi futsal Európa-bajnokság végjátékában: az UEFA döntése alapján Kovács Gábor is közreműködik a szombati Spanyolország-Portugália döntőben. Erről az mlsz.hu számolt be.
 
Futsal Eb: ibériai finálé Debrecenben 2010. január 28. 21:13 Portugália ha csak szétlövésekkel is, de legyőzte 3-3-s rendes játékidő után Azerbajdzsánt, és bejutott a magyarországi futsal Európa-bajnokság debreceni döntőjébe. A másik ágon Spanyolország 8-1-re mosta le Csehországot, így ibériai döntőre kerül sor a cívis városban.
 
Csak a bírók nem látták a büntetőgólt! 2010. január 26. 20:28 VIDEÓ! Ilyen forgatókönyvet is csak az élet írhat, a címvédő spanyol futsalválogatott hihetetlen körülmények között jutott az elődöntőbe kedd este a magyarországi Európa-bajnokságon Debrecenben. Nem esett gól (!) az oroszok elleni mérkőzésen, így a büntetők döntöttek, ahol az ötödik sorozatban súlyos bírói hiba történt. Javi Rodríguez következett, bombagólja a kapu belsejéből, a hálótartó vasról pattant vissza. A játékvezetők viszont azt hitték, a kapufáról, a kivetítőn látható visszajátszás sem győzte meg őket. Pedig a gól továbbjutást ért volna, így azonban folytatódott a párbaj! Van igazság, végül 7-6-ra mégis a hispánok nyertek.
 
Így bukott el a magyar válogatott, videó 2010. január 24. 12:11 Videó! Tragikus véget ért a hazai rendezésű futsal Európa-bajnokság Budapesten a magyar válogatott számára. Kozma Mihály tanítványai 4-0-s vezetés után hét perc alatt öt gólt kapva, drámai körülmények között szenvedtek 6-5-ös vereséget Csehországtól és búcsúztak a tornától. Nézd meg a mérkőzés összefoglalóját!
 
Kiesett a magyar válogatott, de hogy?! 2010. január 23. 22:04 A magyar válogatott 19 másodperccel a vége előtt még egyenlőre állt Csehország ellen, végül azonban kikapott, így kiesett a hazai rendezésű futsal Európa-bajnokság csoportkörében. Pedig huszonöt perc után még négy góllal vezetett Magyarország, ami azonban utána történt, arra nincsen magyarázat.
 
Nekünk már az iksz is jó a futsal Eb-n 2010. január 21. 21:34 Mivel Azerbajdzsán 6-1-re legyőzte Csehországot a hazai rendezésű futsal Eb-n, a magyar válogatottnak már a döntetlen is elég a csoportból való továbbjutáshoz.
 
Hispán és orosz mészárlás a futsal Eb-n 2010. január 20. 21:49 A C-, és a D-csoportokban is megkezdődtek a csatározások a magyarországi futsal Európa-bajnokságon. A második napon a címvédő spanyolok 9-1-re, a legutóbbi bronzérmes oroszok 5-1-re nyertek aktuális riválisuk ellen.
 
Vereséggel kezdtük a hazai futsal Eb-t 2010. január 19. 18:58 Azerbajdzsán braziljainak köszönhetően 3-1-re verte meg a magyar futsalválogatottat a hazai rendezésű Európa-bajnokság A-csoportjában. A torna nyitómeccsét fantasztikus hangulat és szinte telt ház kísérte a Papp László Arénában, de sajnos ez is kevésnek bizonyult a jó kezdéshez. Az első félidőben csak egyenlítésre tellett, és érdekes, már ekkor kialakult a végeredmény. A második játékrész hajrájára vészkapussal játszott Kozma Mihály együttese, ám a kissé körülményes tilitoli nem eredményezett újabb magyar találatot. A cseheket mindenképpen meg kell vernünk, ha a hármasból tovább akarunk jutni.
 
Futsal Eb: telt ház várja a magyarokat! 2010. január 15. 10:21 Kozma Mihály, a magyar futsalválogatott szakvezetője csütörtökön kora délután a Budapesten tartott sajtótájékoztatón nevezte meg azt a 14 játékost, aki bekerült a január 19-30. között a fővárosi Papp László Sportarénában és a debreceni Főnix csarnokban megrendezésre kerülő Európa-bajnokságra nevezendő keretbe. A közvetlen felkészülésen részt vevő játékosok közül végül Pallai Gábor kapus, valamint Fekete Viktor és Németh Péter maradt ki.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu