Ismét magyar játékvezető a döntőben

Szerző: shLétrehozva: 2010. január 29. 15:25
Török Károly három fináléját követően újabb magyar játékvezető jut szóhoz a magyarországi futsal Európa-bajnokság végjátékában: az UEFA döntése alapján Kovács Gábor is közreműködik a szombati Spanyolország-Portugália döntőben. Erről az mlsz.hu számolt be.


Az európai szövetség Abádszalókon határozott a bronz- és aranymeccs játékvezetőiről. Az Azerbajdzsán-Csehország összecsapáson az ukrán Oleg Ivanov és a szlovén Borut Sivic, az esti fináléban pedig az olasz Massimo Cumbo mellett Kovács Gábor fújja a sípot Debrecenben.


Kovács Gábor eddig az ukrán-belga csoportmérkőzésen és a portugál-szerb negyeddöntőn működött közre, s mindkétszer kiváló szakmai értékelést kapott.

A 32 éves székesfehérvári játékvezető 16 évvel ezelőtt kezdte pályafutását. A nagypályás NB II-es keret egyik legrutinosabb tagjának számít, és emellett hat éve futsalban is tevékenykedik.

"Egy évvel ezelőtt, amikor a három Eb-döntőt és az előző világbajnokság fináléját vezető Török Károly bejelentette pályafutása befejezését, azzal indokolta döntését, hogy a magyarországi Európa-bajnokságon lehetőséget adhatunk utódja felvezetésének.” – írta az mlsz.hu.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu