KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FTC"
Átvilágítják a Fradit, de kimarad a foci 2011. március 9. 12:56 A következő negyedévben összesen 15 millió forintért az Ernst&Young nemzetközi könyvvizsgáló cég átvilágítja a Ferencvárosi Torna Club gazdasági tevékenységét, de ebből kimaradt a futballcsapatot működtető Zrt. Ennek egészen prózai az oka, egyelőre a zöld-fehér klub csak 5 százalékos tulajdonjoggal bírt a társaságban, így nem hajthatja végre az összes többi szakosztályra kiterjedő vizsgálatot.
 
Eger-Vasas: álomdöntő az ob I-ben 2010. május 5. 21:47 A férfi vízilabda ob I szerdai napján megrendezett elődöntőin az Eger 8-5-re győzte le az FTC-t, míg a Vasas büntetőpárbajban győzte le a Szegedet.
 
Fradi bemutató a Pálvölgyi barlangban 2009. június 18. 23:07 Igaz, javában zajlik a kerékpáros szezon – megmutatni a csapat egészét, soha nem késő. Tíz kerekessel prezentált csütörtök délután az egyik legidősebb hazai klub, a Ferencváros bringás szakosztálya, az FTC-Merida ReVO2lution. Az idei tervek közt a jövő heti országúti bajnokságon, a Balaton Bike Fest kritériumversenyén, a pálya OB-n, a júliusi Gemenci Nagydíjon és a Central European Touron való minél jobb eredmények elérése, bajnoki címek megszerzése szerepel.
 
Totális Fradi-siker Gyömrőn 2009. június 14. 20:59 Simon Balázs, az FTC Merida ReVO2lution kerekese nyerte a Gyömrő környékén rendezett Giant-Kupát. Az eseményen valódi fesztivál hangulatban szórakozhattak a kerékpársport iránt érdeklődők, ugyanis a 80 kilométeres verseny mellett hobbi, családi és gyermek futamokon is részt vehetett bárki rövidebb távokon, a rajtterületen pedig különböző vásári programokkal szórakoztatták a közönséget. A Giant-Kupa végül teljes ferencvárosi sikert hozott, a győzelmen kívül az első hatból négy helyet elhoztak a zöld-fehérek. A futamról az FTC Merida ReVO2lution versenyzője, Szórádi Balázs számol be:
 
Labdarúgás, NB II: Albert, Szűcs és Rákosi is segítheti az edzőt 2009. január 12. 16:25 Berki Krisztián, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója szeretné, hogy a három egykori legendás játékos nagyobb szerepet kapjon eddigi feladatkörénél.
 
Az emberelőny is kevés volt a Fradinak 2008. december 6. 13:39 A vendég fehérváriak úgy is le tudták győzni az NB II Keleti csoportjának éllovasát, a Ferencvárost, hogy Andics kiállítása miatt már a 12. perctől emberhátrányba kerültek. A piros-kékektől ezt követően az első félidőben Horváth Gábor, illetve Nagy Dániel kétszer is bevette a Fradi kapuját. A hajrában aztán Nyilasi góljával, illetve Tóth Bence büntetőjével feljöttek a zöld-fehérek, de egyenlíteniük már nem sikerült.
 
Vízilabda, férfi ob I: biztosan nyert a nehezen belelendülő FTC 2008. november 15. 20:30 A férfi vízilabda bajnokság ötödik fordulójában a kezdeti 1-0 után végig vezető Ferencváros kilenc góllal verte az OSC együttesét. A vendégeknek nem kellett kiemelkedő teljesítményt nyújtaniuk az eredmény eléréséhez, de egy-egy szép villanást azért hozott a találkozó. Az FTC figyelmetlensége következtében az OSC is többször betalált, de esélyük sem volt a nagyobb tudású játékosokat felvonultató zöld-fehérek ellen.
 
Nyilasi: Ha a Fradiban megbecsülnének… 2008. november 12. 12:31 Huszonöt éve annak, hogy Nyilasi Tibor az Austria Wien csapatához szerződött. Az ex-ferencvárosi játékost kedden az Austria Wien - Rapid Wien bécsi labdarúgó derbire hívta meg a hazaiak vezetősége. Felmerült korábban, hogy a klub Nyílt magyarországi játékos-megfigyelőjeként alkalmazná. A legenda ezzel, valamint az osztrák és a magyar labdarúgás összehasonlításával kapcsolatban nyilatkozott a Sporthirado.hu-nak
 
Ferencváros: hétfőn teszik "közkinccsé" a kizárók névsorát 2008. november 6. 11:18 Az FTC PE elnöksége úgy döntött, hogy a klubot 2006 nyarán az NB I-ből kizárók névsorát hétfőn, déli tizenkét órakor hozza nyilvánosságra a www.ftcpe.hu-weboldalon, függetlenül attól, hogy csütörtökön vagy pénteken érkezik meg hozzájuk a Magyar Labdarúgó Szövetség küldeménye.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu