KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FERENCZI_ISTVAN"
Ferenczi aláírt a másodosztályba 2012. január 12. 19:40 Ferenczi István másfél éves szerződést írt alá az NB II Nyugati csoportában szereplő Gyirmóttal. A Lombard Pápának búcsút intő csatár már nyilatkozott is új klubja honlapjának: „Azért jöttem Gyirmótra, mert maximálisan azonosulni tudok a tulajdonosok azon törekvéseivel, hogy a Gyirmótot az NB I-be vezessük. Én Győrbe hazajöttem, itthon vagyok, és itt, Gyirmóton leszek újra NB I-es játékos. Gyirmóton minden feltétel adott ahhoz, hogy sikeresen szerepeljünk a bajnokságban, és feljussunk az élvonalba. Mától ezért dolgozunk, ígérhetem, hogy a pályán mindent megteszünk annak érdekében, hogy bajnokok legyünk" - fogadkozott a kilencszeres válogatott csatár.
 
Pápára megy a válogatott csatár 2011. június 27. 16:59 Ferenczi István elhagyta a Vasast, és kétéves szerződést írt alá a Pápával, jelentette be az angyalföldi klub.
 
A Vasas kapuja 563 perce bevehetetlen! 2011. április 1. 18:52 Ferenczi István góljával Kaposváron győzött a Vasas, amelynek zsinórban hatodik bajnoki mérkőzésén maradt érintetlen a kapuja, immár összesen 563 perce!
 
Ferenczi: Biztos, hogy Dzsudzsák vált! 2011. január 12. 19:25 A SportHirado.hu szerkesztői már megtették tippjeiket, így most az események tevékeny alakítóin a sor, hogy jósoljanak a 2011-es sportévre. Másodjára a Vasas gólvágójára, Ferenczi Istvánra zúdítottuk kérdésözönün- ket. A 33 esztendős csatár optimistán ítélte meg a magyar válogatott idei szereplését, az Interrel, illetve Fernando Alonsóval szimpatizált, és állást foglalt jóbarátja, Dzsudzsák Balázs jövőjét illetően is.
 
Ferenczi: Ezért került a padlóra a Vasas 2010. november 30. 09:48 A „tavaszi” idényt ugyan egy alacsony színvonalú meccsen pontszerzéssel kezdte a Vasas, így is megdöbbentően gyengén szerepelnek az idei szezonban az angyalföldiek. Zsinórban négy vereség után edzőváltás is történt, Giovanni Dellacasát Komjáti András váltotta, aki a ZTE elleni 0-6 után kifakadt együttesére. Két játékost elküldtek, a gárda kétmillió forintos büntetést kapott, ám ez sem hatott. Ferenczi István, a piros-kékek egyik legrutinosabb tagja, egyben csapatkapitánya szerint nem véletlenül.
 
Elhagyta a Fradit a válogatott csatár 2010. június 24. 09:29 Visszatér korábbi csapatához Ferenczi István, a Ferencváros labdarúgója. A kilencszeres válogatott csatár csütörtökön két évre szóló szerződést kötött a Vasassal. Erről az angyalföldi klub honlapja számolt be.
 
Ferenczi: Pazza Inter Amala! 2010. május 20. 16:06 Ferenczi István bevallotta, hosszú évek óta hatalmas Inter-drukker (persze csak a nemzetközi porondon), így nem is lehet számára kérdés, kiért izgul a szombati Bajnokok Ligája-döntőben. A Ferencváros csatárának mindig is szimpatikus volt José Mourinho, de igazán akkor zárná a szívébe, ha Milánóba vinné a BL-serleget.
 
Szikla esett le a Fradi-csatár szívéről 2009. szeptember 14. 12:48 Videóval: nézd meg az örökrangadó góljait! Hosszú idő után örülhettek megint a Ferencváros szimpatizánsai, hiszen vasárnap este 2-1-re nyertek a kedvencek az élbolyhoz tartozó MTK ellen. A labdarúgó NB I-ben hat fordulót kellett várni az újabb zöld-fehér vigalomig: Ferenczi István rosszabb helyzetben volt, hiszen az NB II legutóbbi gólkirálya csak most zörgette meg először az ellenfél hálóját. A futballista örül, hogy vége az átoknak.
 
Stefán: Nem mészároltam le Ferenczit! 2009. március 30. 13:38 Aludt már rá kettőt, mégsem tér napirendre Stefán Gábor a szombaton történtekkel kapcsolatban. Mint ismert, a BKV Előre kapusa teljesen véletlenül úgy lekönyökölte Ferenczi Istvánt, hogy a ferencvárosi csatár arccsontörést szenvedett és három foga is megsérült. A hálóőr azóta már beszélt a pórul járt futballistával, aki megnyugtatta őt. A kapus azt viszont nem bírja megemészteni, hogy egyszerűen mészárosnak titulálták a másnapi pletykalapok. Közben a támadó elhagyta a kórházat, s a jövő héten már elkezdhet kocogni.
 
Mégis súlyos Ferenczi István sérülése! 2009. március 29. 14:33 Bár a mérkőzés után olyan információk szivárogtak ki, hogy nincsen komolyabb sérülése, az éjszaka folyamán mégis meg kellett műteni Ferenczi Istvánt. Igaz András, a Ferencváros technikai igazgatója a SportHirado.hu-nak elmondta, várhatóan több hétig nem számíthatnak majd az arccsonttörést szenvedett támadóra. A rutinos ék a BKV Előre elleni, szombat délutáni bajnokin sérült meg, miután az első félidőben ütközött az ellenfél kapusával.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu