Ferenczi: Biztos, hogy Dzsudzsák vált!

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 12. 19:25
A SportHirado.hu szerkesztői már megtették tippjeiket, így most az események tevékeny alakítóin a sor, hogy jósoljanak a 2011-es sportévre. Másodjára a Vasas gólvágójára, Ferenczi Istvánra zúdítottuk kérdésözönün- ket. A 33 esztendős csatár optimistán ítélte meg a magyar válogatott idei szereplését, az Interrel, illetve Fernando Alonsóval szimpatizált, és állást foglalt jóbarátja, Dzsudzsák Balázs jövőjét illetően is.


Ha van rutinos, sokat látott labdarúgó, akkor Ferenczi István mindenképpen az, hiszen eddig 11 egyesületben fordult meg Magyarországon, Angliában, Török- és Németországban 15 éves pályafutása során, így érdemes az ő véleményére is odafigyelni.

Míg Juhász Roland hétfőn a Manchester Citynek szavazott bizalmat a Premier League-ben, addig nála a városi rivális United lenne a befutó. Mint fogalmazott, a kiegyensúlyozottság szól melletük, a Chelsea mélyponton van, az Arsenal pedig nem bírja végig az idényt.

„Sokan mondják, a Dortmundot nem lehet megállítani, szerintem is így lesz. Jó keretük van, stabil teljesítményt nyújtanak" – tért át a német helyzetre, majd reményét fejezte ki, hogy nagy kedvence, az Inter behúzza a Scudettót, de nagy csatát jósol a Milannal.

A La Ligában hangsúlyozta, nem szurkol a Barcelonának, de annyira szép és jó focit játszanak, hogy nem lehet őket megállítani. Úgy érzi, hogy a Real a Bajnokok Ligájával vigasztalódik, ami pedig az El-t illeti, szíve azt mondatta vele, hogy PSV-Anderlecht döntőt rendeznek, amelyet Dzsudzsák Balázs csapata nyer meg.

„Az NB I-ben a Fehérvárnak nem lesz párja, a Bajnokok Ligájában pedig ha kedvező a sorsolás, eljuthat a csoportkörig. A magyar válogatott számára sorsdöntő lesz a hollandok elleni párharc, szerintem megelőzzük a svédeket, és meglesz a pótselejtező."

Ferenczit ezután jóbarátja, Dzsudzsák Balázs jövőjéről kérdeztük, amelyre határozott válasz érkezett: „Biztos vagyok benne, hogy klubot vált. Nem most a télen, inkább a nyáron. Nagyon örülnék, ha Angliában kötne ki."

Kalandozva a sportágak között a Formula-1-ben kedvence, Alonso diadalát, a Touron ismét Contador menetelését várja. A női teniszben az egyik Williams-lányra esküszik, a férfiaknál pedig nála nincs párja Federernek. Usain Boltról megjegyezte, csak akkor nem fut világcsúcsot, ha a korábbi hírek szerint valóban a 400 métert erőltetné 2011-ben.

Ferenczi végül elmondta, a jégkorong-válogatottnak hazai közönség előtt kötelező a feljutás, 2011 végére több olimpiai indulónk lesz, mint a 2007-es száz, olimpiai sportágban pedig 13 aranyat vár, amelynek felét a kajak-kenusok szállítják majd. Szép, szakmai tippsor, decemberben következik az eredményhirdetés!

FERENCZI ISTVÁN TIPPJEI 2011-RE:
1. Ki nyeri a Premier League-et? Manchester United
2. Ki nyeri a Bundesligát? Borussia Dortmund
3. Ki nyeri a Serie A-t? Inter
4. Ki nyeri a La Ligát? Barcelona
5. Ki nyeri a labdarúgó Bajnokok Ligáját? Real Madrid
6. Ki nyeri az Európa-ligát? PSV
7. Ki nyeri a labdarúgó NB I-et? Videoton
8. Ki lesz a Formula-1-es világbajnok? Fernando Alonso
9. Ki nyeri a Tour de France-t? Alberto Contador
10. Ki lesz az év végi férfi teniszvilágelső? Roger Federer
11. Ki lesz az év végi női teniszvilágelső? Egyik Williams lány
12. Ki lesz az év legdrágábban klubot váltó futballistája? Edin Dzeko
13. Lesz-e magyar csapat a labdarúgó Bajnokok Ligája főtábláján? Igen
14. Elhagyja az esztendőben Dzsudzsák Balázs a PSV-t? Igen
15. Dönt-e világcsúcsot az év folyamán Usain Bolt? Igen
16. Lesz-e magyar döntős a kézilabda Bajnokok Ligájában? -
17. Feljut-e az A-csoportba a magyar jégkorong-válogatott? Igen
18. Hányadik lesz Eb-selejtezős hatosában a magyar fociválogatott? 2.
19. Hány magyar sportoló kvalifikálja magát Londonra 2011 végéig? 113
20. Hány magyar vb-arany születik olimpiai sportágban 2011-ben? 13

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Juhász Roland a Barca dicsőségét zengi
A SportHirado.hu szerkesztői már megtették tippjeiket, így most az események tevékeny alakítóin a sor, hogy jósoljanak a 2011-es sportévre. Elsőként az Anderlecht védelmének oszlopát, Juhász Rolandot hívtuk játékra. A magyar...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu