Juhász Roland a Barca dicsőségét zengi

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 10. 18:00
A SportHirado.hu szerkesztői már megtették tippjeiket, így most az események tevékeny alakítóin a sor, hogy jósoljanak a 2011-es sportévre. Elsőként az Anderlecht védelmének oszlopát, Juhász Rolandot hívtuk játékra. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitány-helyettesét csak dicséret illeti, hiszen azon kérdések elől sem próbált kitérni, amelyeknek közük sincs a futballhoz.


 

Juhász Roland sok nagy csatát megélt már, így ha valakinek adni lehet a szavára, ő mindenképpen az. Ennek fényében az Eastlandsen elkezdhetnek reménykedni.

„A legtöbben a klasszikus nagyokról beszélnek, és még a bukdácsoló Chelsea-nek is előbb odaadnák a bajnoki aranyat, mint a Manchester Citynek. Pedig úgy vélem, történelmi lehetőség előtt áll, és nem is hibázik. Pláne egy ilyen kiváló (és drága) igazolással, mint Edin Dzeko.”

Juhász a Bundesligában és a Serie A-ban azt várja, hogy a jelenlegi éllovasok nem engednek ki, és a Borussia Dortmundtól, valamint az AC Milantól lesz hangos a sportsajtó tavasszal. A legnagyobb győztes azonban reményei szerint a Barcelona lesz.

„Nem csinálok titkot belőle, a Barcához húz a szívem, így nem is mondhatok mást, mint hogy a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában sem lesz csapat, amelyik meg tudná állítani. A szakmai érvek is ezt látszanak alátámasztani, csalódott lennék, ha borulna a papírforma.”

Jóllehet az Anderlecht még harcban van az Európa-ligában, a védő Huszti „Szabika” Zenitje mellett tette le a garast. A hazai porondon nem számít trónfosztásra, sőt fényes közeljövőt jósol a lesajnált DVSC-nek.

„Azt saccolom, a Debrecen végez az élen az NB I-ben. És hogy a Bajnokok Ligájában meddig juthat? A csoportkörig. A magyar válogatott pedig a hollandok mögött a második helyen végez Európa-bajnoki selejtezőcsoportjában, leszámolunk a svéd átokkal. Ebben a vélhetően klubcsapatot váltó Dzsudzsák Balázs is nagy segítségünkre lesz. Amúgy is jellemző volt rám mindig a pozitív hozzáállás, ezért azt mondom, a Veszprém és a Győr a döntőig jut a BL-ben” – váltott sportágat, és tért át a kézilabdára Juhász Roland.

A hokiválogatott A-csoportba jutása már valamivel földhöz ragadtabb tippnek tűnik, de az olimpiai kvóták, illetve a világbajnoki címek kapcsán megint csak úrrá lett rajta a kincstári optimizmus.

A teniszre áttérve a Barcelona kapcsán már színt valló spanyol drukker tört elő belőle: „Decemberben is Rafael Nadalnak hívják majd a világelsőt” – vágta rá Juhász, aki a nőknél Kim Clisjtersben látja a legnagyobb potenciált.

A Formula-1-ben Sebastian Vettel, a bringában pedig Andy Schleck lesz a király, ha lehet hinni a bekk jövendölésének, de Usain Boltnak is megszavazta a világcsúcsdöntést.

Szembesítés 2011 decemberében.

JUHÁSZ ROLAND TIPPJEI 2011-RE:
1. Ki nyeri a Premier League-et? Manchester City
2. Ki nyeri a Bundesligát? Borussia Dortmund
3. Ki nyeri a Serie A-t? AC Milan
4. Ki nyeri a La Ligát? Barcelona
5. Ki nyeri a labdarúgó Bajnokok Ligáját? Barcelona
6. Ki nyeri az Európa-ligát? Zenit
7. Ki nyeri a labdarúgó NB I-et? Debrecen
8. Ki lesz a Formula-1-es világbajnok? Sebastian Vettel
9. Ki nyeri a Tour de France-t? Andy Schleck
10. Ki lesz az év végi férfi teniszvilágelső? Rafael Nadal
11. Ki lesz az év végi női teniszvilágelső? Kim Clijsters
12. Ki lesz az év legdrágábban klubot váltó futballistája? Edin Dzeko
13. Lesz-e magyar csapat a labdarúgó Bajnokok Ligája főtábláján? Igen
14. Elhagyja az esztendőben Dzsudzsák Balázs a PSV-t? Igen
15. Dönt-e világcsúcsot az év folyamán Usain Bolt? Igen
16. Lesz-e magyar döntős a kézilabda Bajnokok Ligájában? Igen
17. Feljut-e az A-csoportba a magyar jégkorong-válogatott? Igen
18. Hányadik lesz Eb-selejtezős hatosában a magyar fociválogatott? 2.
19. Hány magyar sportoló kvalifikálja magát Londonra 2011 végéig? 60
20. Hány magyar vb-arany születik olimpiai sportágban 2011-ben? 10

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu