KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FTC LABDARÚGÓCSAPAT"
Elhunyt a korábbi Fradi-játékos 2011. november 26. 12:54 Ismét gyászol a magyar labdarúgás: 31 éves korában elhunyt Gajda István, aki számos együttes tagjaként szerepelt az NB I-ben. A sportember halálos kimenetelű autóbalesetet szenvedett.
 
Leülhet a kispadra Détári 2011. november 23. 14:15 A Fegyelmi Bizottság (FEB) keddi ülésén az alábbi határozatot hozta: Détári Lajos vezetőedző (FTC) írásbeli megrovásban részesült.
 
Diósgyőr-FTC: még 100 jegy a Fradinak 2011. november 22. 09:49 A Ferencváros értesíti szurkolóit, hogy a diósgyőriek tájokoztatása szerint a helyi rendőrség még száz darab vendégjegy kiadását engedélyezte. Mindezt azok után, hogy az eredetileg a zöld-fehéreknek szánt ezer belépő gyorsan gazdára talált.
 
Kondás: Mindenki minket akar megverni 2011. november 18. 16:36 Két mérkőzésről is online közvetítéssel jelentkezünk a 16.fordulóból, a Vasas-Debrecen és a Ferencváros-Kaposvár találkozó egymást követi majd vasárnap délután négy órától. Az előrehozott tavaszi fordulóban a címvédő Videoton otthonába a Siófok érkezik, a jelenlegi második helyezett Győr a Honvéd számára lenne udvariatlan vendéglátó.
 
Ligakupa: nyeretlenül búcsúzott az FTC 2011. november 16. 21:54 A Ferencváros hazai környezetben 2-1-es vereséget szenvedett a Siófoktól a labdarúgó Ligakupa csoportküzdelmeinek szerdai zárófordulójában, így győzelem nélkül búcsúzott a sorozattól.
 
Harmadszor verte a PMFC a Fradit 2011. november 10. 22:08 A Pécs saját pályáján legyőzte a Ferencvárost a labdarúgó Ligakupa csütörtöki mérkőzésén, ezzel az élre került a B csoportban. A baranyaiak az idényben immár harmadszor verte az FTC-t, előzőleg ugyancsak a Ligakupában, illetve a bajnokságban.
 
Détári: Nem mindig tudtunk koncentrálni 2011. november 7. 19:06 Détári Lajos elismeri, a körülmények rányomták a bélyegüket a Paks elleni bajnokira, de úgy véli, a hozzáállást nem érheti kritika. Kollégája kifejezetten elégedett a gól nélküli döntetlennel, és a szervezettségnek tudja be a sikert.
 
A Fradi akarásának nyögés lett a vége 2011. november 6. 20:06 A Ferencváros három győztes meccs után gól nélküli döntetlent játszott a Pakssal a labdarúgó NB I 15. fordulójában. A találkozó Albert Flóriánnak állított volna emléket, de a játékosok (különösen a hazaiak) nem tudtak felnőni az alkalomhoz. A szurkolók példát mutattak.
 
A Császárért nyer ma a Fradi - blog 2011. november 6. 14:07 A szombat jól is elsülhetett volna, az egyetlen bökkenőt a Liverpool váratlan hazai pontvesztése okozta. Ezzel elment a hármaskötés, amely ha jött volna, kifejezetten szép napot zárhatott volna jósunk. Sebaj, majd vasárnap. Csak kapkodjuk a fejünket, sorra hagynak itt bnnünket a nagyobbnál nagyobb sportolók. Albert Flóriánt az egész világ gyászolja, vasárnap a Fradi-család búcsúzik tőle. És persze bloggerünk...
 
Végső búcsú Albert Flóriántól 2011. november 6. 13:00 Ma délben hatalmas gyászoló tömeg jelenlétében az óbudai temetőben végső nyugalomra helyezték Albert Flóriánt. A Ferencváros legendás futballistája, az egyetlen magyar aranylabdás múlt vasárnap éjjel 70 évesen hunyt el.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu