KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FERENCVAROS_VIZILABDACSAPAT"
Ismét simán nyert az FTC 2010. október 9. 19:40 Az FTC férfi vízilabdacsapata a pénteki sikeres bemutatkozást követően (14–8-es győzelem az orosz Dinamo Moszkva ellen), szombaton mindkét mérkőzését megnyerte a LEN-kupa németországi selejtezőcsoportjában. A zöld-fehér együttes a görög Patrasz elleni, délelőtti siker (10–7) után kiütötte északír ellenfelét.
 
Megint nyert a Fradi 2010. október 9. 14:23 Második mérkőzését is biztosan, három góllal nyerte a Ferencváros férfi vízilabdacsapata a LEN Kupa első selejtezőkörében.
 
A Vasas szétcincálta Birosékat 2010. május 12. 21:01 Ellentmondást nem tűrő játékkal egyenlített a Vasas a férfi pólóbajnokság döntőjében az Eger ellen. A címvédő az első, ötméteresekkel elveszített mérkőzést követően 6-2-re verte hazai pályán a hevesieket. Gerendás György csapata szétesetten, kapkodva vízilabdázott, esélye sem volt a győzelemre. Folytatás szombaton.
 
Életben maradtak a zöld-fehér remények 2010. április 28. 21:50 Az utolsó szalmaszálba kapaszkodott bele a Ferencváros a férfi vízilabda-bajnokság elődöntőjében. Godova Gábor együttese 7-5-re legyőzte hazai pályán az esélyesebbnek tartott Eger együttesét. A bajnoki címvédő Vasas is nyert. Nem is akárhogyan! Az angyalföldiek ellentmondást nem tűrően ütötték ki a Szegedet idegenben 10-3-ra.
 
Nem esett jól az „ebéd" a Fradinak 2010. március 27. 14:01 Bár sokáig jól tartotta magát, mégis hatgólos hazai vereségbe futott bele a Ferencváros a bajnoki címvédő Vasas ellen a férfi vízilabda ob I 21. fordulójában. A zöld-fehéreknek így is biztos a helyük a rájátszást jelentő első négyben, a Vasas továbbra is második.
 
Az FTC ellen is csúfosan bukott a Honvéd 2010. március 14. 18:59 A Vasas elleni kudarc (7-14) után a Ferencváros ellen sem tudott felállni a padlóról a Domino-Honvéd a férfi vízilabda ob I-ben. Vad Lajos együttese mindössze két gólra volt képes az ötöt vágó Fradi ellen. Szivós Mártonéknak szinte már csak matematikai esélyük van a legjobb négybe kerülésre. Jelenleg az ötödikek, hét ponttal lemaradva a Szeged mögött. A zöld-fehérek 37 ponttal a harmadikok.
 
Fradi-bravúr az olasz sztárcsapat ellen 2010. január 16. 16:29 Az előző körben a címvédő szegedi együttest búcsúztató FTC-Fisher Klíma hatalmas csatában, 8-7-re győzte le a Savonát a férfi vízilabda LEN-kupa negyeddöntőjének első, magyarországi mérkőzésén. A győztes gólt 4 mp-cel a vége előtt a bajnok Vasastól igazolt Tóth Márton dobta.
 
Közel a legjobb nyolchoz a Fradi! 2009. november 29. 19:31 A Ferencváros nyerte a férfi vízilabda LEN-kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzését a Szeged ellen. A népligetiek 10-9-re verték a Kásás Zoltán vezette vendégeket a televíziós közvetítés miatt a Domino-Honvéd uszodájában rendezett magyar-rangadón. A hazaiaktól a négygólos - és korábban egyébként éppen a Csongrád megyei városban játszó - Weszelovszky László, míg a túloldalon az ötször is betaláló Somogyi Balázs volt a legjobb. A visszavágóra december 16-án kerül sor.
 
Parádéztak a szegedi pólósok 2009. november 8. 21:44 A Ferencváros és a Szeged is bejutott a legjobb tizenhat közé a férfi pólósok második számú tornáján, a LEN-kupában. A zöld-fehérek két győzelemmel, míg a csongrádiak mindhárom találkozójukat megnyerve, hibátlan mérleggel zártak. A magyar szurkolók tehát az Euroliga mellett ezen a viadalon is izgulhatnak a minél jobb szereplésért.
 
Túlélhető csoportban a Ferencváros 2009. október 26. 17:20 A Szeged hazai pályán, míg a Ferencváros Nagyváradon harcolhatja ki a főtáblára jutást a férfi vízilabda LEN-kupa második selejtezőkörében. Egyik magyar együttes sem áll megoldhatatlan feladat előtt, hiszen olyan csoportba kerültek, amelyből megvalósítható a továbbjutás.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu