Parádéztak a szegedi pólósok

Szerző: shLétrehozva: 2009. november 8. 21:44
A Ferencváros és a Szeged is bejutott a legjobb tizenhat közé a férfi pólósok második számú tornáján, a LEN-kupában. A zöld-fehérek két győzelemmel, míg a csongrádiak mindhárom találkozójukat megnyerve, hibátlan mérleggel zártak. A magyar szurkolók tehát az Euroliga mellett ezen a viadalon is izgulhatnak a minél jobb szereplésért.


Csapataink egyelőre úgy szerepelnek a nemzetközi kupákban, ahogy azt a múltuk megköveteli. Az Euroligában három együttesünk (Vasas, Honvéd, Eger) is ott van a kontinens elitjében. Ezúttal hozzájuk csatlakozott a Ferencváros és a Szeged Beton. Igaz, ők a LEN-kupában érdekeltek. 

A Fradi ugyan a második meccsen megbicsaklott, ám Godova Gábor tanítványai vasárnap a román Oradea ellen javítottak. Balatoni Máté öt találata sokat segített a végül az egymás elleni eredmények alapján továbbjutott népligetieknek.

A Szeged hazai pályán esélyeshez méltóan sorrendben a Montpellier-t, a szebb napokat is megélt Posillipót és a német Duisburgot is magabiztosan verte, így hibátlan mérleggel folytathatja a sorozatot.

FÉRFI VÍZILABDA LEN-KUPA, 2. SELEJTEZŐKÖR:
I csoport:
Ferencváros- Sori (olasz) 14-10
Ferencváros- Kosice (szlovák) 9-10
Ferencváros-Oradea (román) 11-10
Az FTC 6 ponttal a második helyen jutott tovább a csoportjából. 
H csoport:
Szeged-Montpellier 13-4
Szeged-Posillipo 14-6 
Szeged-Duisburg 14-9 
A Szeged három győzelmével 9 pontot szerzett és az első helyen lépett tovább. 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu