KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LEN-KUPA"
LEN-kupa: dráma után magyar elődöntős 2011. december 17. 19:53 A Szentes női vízilabdacsapata hosszabbításban harcolta ki a továbbjutást a női LEN Kupa-negyeddöntő szombaton rendezett hazai visszavágóján.
 
LEN Kupa: a Honvéd már a 16 közé jutott 2010. október 24. 13:15 A Honvéd férfi vízilabdacsapata csoportelsőként jutott be a LEN Kupa legjobb 16 együttese közé, miután a franciaországi selejtező vasárnapi befejező napján négyesében döntetlenre végzett a házigazda CN Marseille-jel.
 
Elveszítette a rangadót a Honvéd 2010. október 9. 20:44 Nagy csata után a kulcsemberek gyomorrontásával sújtott Honvéd 9-8-ra kikapott a Posillipo Napolitól a LEN-kupa a grúziai selejtezőcsoport szombati összecsapásán. Több játékos is a pénteki vacsora után lett rosszul, többek között Szivós Márton és Hárai Balázs.
 
Megint nyert a Fradi 2010. október 9. 14:23 Második mérkőzését is biztosan, három góllal nyerte a Ferencváros férfi vízilabdacsapata a LEN Kupa első selejtezőkörében.
 
Ilyet! Négyből négy csapatunk elbukott! 2010. február 4. 21:59 Fekete volt ez a szerda, már ami a magyar férfi vízilabda-klubcsapatainkat illeti. Bármennyire is hihetetlen, de négy próbálkozásból egyszer sem sikerült nyernünk. A helyzet azonban még ennél is rosszabb.
 
Fradi-bravúr az olasz sztárcsapat ellen 2010. január 16. 16:29 Az előző körben a címvédő szegedi együttest búcsúztató FTC-Fisher Klíma hatalmas csatában, 8-7-re győzte le a Savonát a férfi vízilabda LEN-kupa negyeddöntőjének első, magyarországi mérkőzésén. A győztes gólt 4 mp-cel a vége előtt a bajnok Vasastól igazolt Tóth Márton dobta.
 
Magyar-rangadónak „örülhetünk" Európában 2009. november 15. 14:27 Ennél nehezebb csoportba nem is sorsolhatták volna a Vasas vízilabdacsapatát a férfiak legrangosabb európai kupaküzdelmei során. A piros-kékek ugyanis a Jug Dubrovnyikkal, a Kotorral és a Panioniosszal, míg az Eger többek között a Pro Reccóval került egy kvartettbe. A Honvédnak valamivel könnyebb dolga lesz. A LEN-kupában akár örülhetnénk is neki, hogy két reprezentásunk is jelen van a sorozatban, ám a Ferencváros és a Szeged éppen egymás ellen vívhatja ki a továbbjutást a nyolcaddöntőből.
 
Parádéztak a szegedi pólósok 2009. november 8. 21:44 A Ferencváros és a Szeged is bejutott a legjobb tizenhat közé a férfi pólósok második számú tornáján, a LEN-kupában. A zöld-fehérek két győzelemmel, míg a csongrádiak mindhárom találkozójukat megnyerve, hibátlan mérleggel zártak. A magyar szurkolók tehát az Euroliga mellett ezen a viadalon is izgulhatnak a minél jobb szereplésért.
 
Túlélhető csoportban a Ferencváros 2009. október 26. 17:20 A Szeged hazai pályán, míg a Ferencváros Nagyváradon harcolhatja ki a főtáblára jutást a férfi vízilabda LEN-kupa második selejtezőkörében. Egyik magyar együttes sem áll megoldhatatlan feladat előtt, hiszen olyan csoportba kerültek, amelyből megvalósítható a továbbjutás.
 
Molnár Tamás: Mi emelt fővel fejeztük be 2009. április 24. 13:04 Történelmet írtak. A Szeged Beton férfi vízilabdázói ugyanis szenzációs közönségük támogatásával hazai pályán nyerték meg a LEN-kupát a görög Panioniosszal szemben. Összejött tehát az, ami tizenhárom évvel ezelőtt a Pescara ellen nem. A háromszoros olimpiai bajnok Dr. Molnár Tamás részese volt az olaszok elleni párharcnak, ám úgy gondolja, nem lehet a két sorozatot összehasonlítani. A Domino Honvéd pólósa a SportHirado.hu-nak hozzátette, valóban szükség van reformokra a sportágban.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu