Életben maradtak a zöld-fehér remények

Szerző: shLétrehozva: 2010. április 28. 21:50
Az utolsó szalmaszálba kapaszkodott bele a Ferencváros a férfi vízilabda-bajnokság elődöntőjében. Godova Gábor együttese 7-5-re legyőzte hazai pályán az esélyesebbnek tartott Eger együttesét. A bajnoki címvédő Vasas is nyert. Nem is akárhogyan! Az angyalföldiek ellentmondást nem tűrően ütötték ki a Szegedet idegenben 10-3-ra.


Ki gondolta volna, hogy az alapszakaszt negyedik helyen záró FTC meglepheti a tavalyi döntős egrieket? És tessék! A zöld-fehérek betonbiztos védekezésüknek és Ramiro Georgescu, illeve Weszelovszky László gólérzékenységének (3-3 gólt szereztek) köszönhetően verték meg a Népligetben a Szécsi Zoltánt pihentető hevesieket. 

A sárga-kékek jövő héten hazai pályán, a Bitskey Aladár Uszodában vívhatják ki a továbbjutást. 

A másik mérkőzés végeredményét látva egy kérdés merül fel az emberben: megérdemli-e a továbbjutást (vagy akár a bajnoki címet) az a gárda, amely hazai pályán mindössze három gólra képes?

Kovács Attila
Varga Dánielt (balra) képtelenek voltak tartani a szegediek Fotó: Kovács Attila

A Kásás Zoltán vezette Szeged ugyanis mindössze ennyiszer talált be címvédő Vasas hálójába az ismét nyitottá varázsolt uszodájában. Igaz, Molnár Tamás révén a vezetést még ők szerezték meg. Onnantól viszont mintha valami megtört volna. Kiütés lett a vége. A piros-kékeknek pedig már csak egy győzelem kell a fináléba jutáshoz.

 

FÉRFI VÍZILABDA OB I, ELŐDÖNTŐ:
FTC-Fisher-Klíma - ZF-Eger 7–5 (2–1, 3–2, 1–1, 1–1)
Az egyik fél tizedik pontjáig tartó párharc állása 7-4 a Vasas javára. 
Szeged Beton –TEVA-VasasPlaket 3–10 (1–2, 1–3, 0–3, 1–2)
Az egyik fél tizedik pontjáig tartó párharc állása 7-4 a Vasas javára. 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu